2777
2789
اینم روند ثبت نام اینجور چیزاس بصورت کاملا خلاصه👇 اطلاعات فراخوان: استان به استان فرق داره اول ا ...

امروز زنگ‌زدم ی آقایی ب راشت گفت فقط کاردانی و کارشناسی رشته های مرتبط ... نمیتونم منو پیچوند یا واقعا همینطوره

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

امروز زنگ‌زدم ی آقایی ب راشت گفت فقط کاردانی و کارشناسی رشته های مرتبط ... نمیتونم منو پیچوند یا واق ...

به کجا زنگ زدید متوجه نشدم؟

اول اگهی کاردانی و کارشناسی مرتبط میدن اگه پیدا نشه دیپلم میگیرن واسه همین اونو گفته نپیچونده ولی کامل نگفته باید صبر کنید اگه اگهی بدن پیدا نشه باید دیپلم ثبت نام کنن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کجا زنگ زدید متوجه نشدم؟ اول اگهی کاردانی و کارشناسی مرتبط میدن اگه پیدا نشه دیپلم میگیرن واسه ه ...

مرسی آخه آگهی رو باید از کجا دید . من ی پیام نوشتاری دیدم که تک گروه تلگرام دست ب دست میشد که تهش شماره خانه بهداشت زده بودن منم زنگ زدم گفتن فقط رشته ها ی مرتبط اونم با آزمون استخدامی که برگزار میشه . 

بعد اینکه گفتم یعنی امکانش بعنوان ذخیره از رشته های دیگ جذب بشن حرفمو قطع کرد و گفت فقط،مرتبط بعدم قط شد 😑

مرسی آخه آگهی رو باید از کجا دید . من ی پیام نوشتاری دیدم که تک گروه تلگرام دست ب دست میشد که تهش شم ...

نگاه هر دانشگاه علوم پزشکی جدا اگهی میده 

تو باید اول ببینی روستاتون اصلا بهورز میخواد یا نه 

اگه ساکن شهری ک هیچی مراقب سلامت میخواد اونا باید مرتبط باشه 

اگه روستاتون یا روستا همجوار نیرو میخواست باید منتظر بمونی دانشگاه علوم پزشکی استان اگهی بده بعد ک اگهی دادن اگه توروستا اصلی و همجوار اگه مرتبط پیدا نکردن اون موقع اگهی دیپلم میدن میتونی ثبت نام کنی به عنوان دیپلم حتی اگه کارشناسی غیرمرتبط داشته باشی طبق قانون جدید تعهد میدی ک مدرکمو اعمال نمیکنم و... و با دیپلمت ثبت نام می‌کنی 

نگاه هر دانشگاه علوم پزشکی جدا اگهی میده  تو باید اول ببینی روستاتون اصلا بهورز میخواد یا نه&n ...

سگ تو روحشون .. الان دوباره زنگ زدم قبول نمیکنن سنمم داره میره هیچ غلطی نکردم 

رضوی؟  اگه رضویی و ساکن روستایی از ۸ بهمن ثبت نام دیپلمش شروع میشه فعلا کاردان و کارشناسه

از چه سایتی باید دید ؟ جایی خوندید 

برا دیپلم همین درسای عمومیه ؟ آزمونش 

رضوی؟  اگه رضویی و ساکن روستایی از ۸ بهمن ثبت نام دیپلمش شروع میشه فعلا کاردان و کارشناسه

سنم برا دیپلم نمیخونه . 

برا کارشناسی ام رشته م نمیخونه 😔

من دقیقا چندماه دیگ میشم ۳۰ 

حتی با تبصره هم دیپلم شرط سنیشو ندارم نوشته با تبصره و اینا نباید از ۲۸ بیشتر باشه ..کارشناسی م رشته م نمیخوره😭😭😭😭😭

من دقیقا چندماه دیگ میشم ۳۰  حتی با تبصره هم دیپلم شرط سنیشو ندارم نوشته با تبصره و اینا نباید ...

دوتا از مهمترین شرایطشو نداری یک ساکن روستا بودن یعنی بومی بودن دومی هم سن (که این فقط در صورتی قابل حله ک سهمیه ایثارگری داشته باشه و.. ک فک کنم نداری) پس کلا کنسل میشه این ماجرا متاسفانه

درمورد سایتشم که فک کنم پیداش کردی ولی دانشگاه علوم پزشکی هر استان توش آگهی رو میزنن برا مشهد تو این ادرس میزنن 

https://emp.mums.ac.ir

دوتا از مهمترین شرایطشو نداری یک ساکن روستا بودن یعنی بومی بودن دومی هم سن (که این فقط در صورتی قابل ...

مرسی  موفق باشی