2777
2789

من وقتی ازدواج کردم مادرم بهم جهیزیه نداد قرار بوده بجاش پولی بدن بهم ولی ندادن منم چون مادرم آدم حساسیه هیچی نگفتم ولی شوهرم از این موضوع ناراحته و میگه حقتو باید بگیری کار مادرم واقعا منو آزار میده الان ۱۱ سال گذشته و همیشه امروز فردا کردن 

نه میتونم حرفی بزنم نه میتونم با این موضوع کنار بیام که برای بقیه خودشو به آبو آتیش میزنه ولی برای من انگار نه انگار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا شوهرتون جسارتا چکار به جهیزیه داره؟؟؟

جهیزیه رو هر خانواده ای در حد توانشون اونم برای رفاه دخترشون اگر بخوان میدن

و از طرفی شگا هم به پدر و مادرتون سخت نگیر و شاید نداشتن که جهیزیه براتون تهیه کنن و بیشتر از این سعی کنید با نوع حرفهاتون آزارشون ندید

و در آخر به شوهرتون بگید که وظیفه هر مردی هستش که مایحتاجات در حد آبرومندانه رو برای یه زندگی عرفی وطیفش هستش که تهیه کنه و از حرفهای تفرقه آمیز دوری کنید

من از حرف شوهرت بیشتر بدم اومد تا کار مادرت 

درست اینه که والدین در حق فرزند کوتاهی نکنن ولی وقتی انجام نمیدن چیکار کنی ؟ بگذار و بگذر 

الان همسر شما بعد ۱۱ سال با این تورم چه توقعی داره بری دعوا کنی و زور بگی و پول بگیری تا راضی بشه 

نمیگم کار والدین شما بد نیست ولی مرد رو چه به این حرفها . همیشه جوری رفتار کن که همسرت اجازه دخالت در روابط مادر فرزندی رو نداشته باشه . خودت میدونی و مادرت ایشون حق دخالت و آتیش بیاری معرکه رو نداره 

اگر راه حل داره بفرمایند بگن اگر نه غر به جون شما بزنه و ناراضی باشه چه آرامشی بهت اضافه میکنه

به شوهرت بگو لازم نکرده حرف اضافه بزنی

بهش ربطی نداره که بخواد تحقیرت کنه

والا ظلم گرونه دختر و مفت میدن بهشون

کلی جهیزیه هم باید بدن که آقایون راضی باشن

دوتا سکه مهر میکنن اونم نمیدن میگن کی داده کی

گرفته انوقت نست بالا هم میگیرن  چقد بدم میاد 

البته اینم بگم همه اینطوری نیستن 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

به نظرم اگر خانواده ات قصد داشتند اون پول را بدن. تا الان حتما اینکار را کرده بودند. مگر اینکه بعد از ازدواج شما ورشکست شدند یا ضرر مالی بزرگی دادند. به نظرم با خانواده مطرح نکنید.

گلایه های همسرت را نادیده بگیر و اگر خیلی اذیت کرد، بگو ما ۱۱ ساله ازدواج کردیم و نباید از کسی توقع مالی داشته باشیم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم