2777
2789
عنوان

بی بی چک روز ۱۲ انتقال+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 12878 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی این نشاسته من زیاد دیدم..خودتم خوردی؟؟

اره عزیزم من دوستم برام این عکسو فرستاد 

من الانم هروز صبح میخورم

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
عزیزم من این دستور روهم انجام دادم

مرسی عشقم ..ببین من می‌خوام برای خواهرم مادر جایگزین بشم ..میخوان انتقال جنین بزارم تو رحم من ....

قبل انتقال جنین برای آماده سازی رحم چیا دکتر بهت داد؟؟امپوا داروهات زیاد بود؟؟دورش چقد طول کشید؟؟

مرسی عشقم ..ببین من می‌خوام برای خواهرم مادر جایگزین بشم ..میخوان انتقال جنین بزارم تو رحم من .... ...

نه عزیزم زیاد سخت نبود استرادیول و پروژسترون دادبعدشم این دستوراتی که بهتگفتم انجام دادم-فقط قبل انتقال هرشب روغن سیاهدونه بزن زیز شکمت با شال پشمی ببند

[QUOTE=246020115]نه عزیزم زیاد سخت نبود استرادیول و پروژسترون دادبعدشم این دستوراتی که بهتگفتم انجام دادم-فقط قبل انت ...[/]

مرسی عزیزدلم لطف کردی 

‌..انشالله ۹ماه دیگه کوچولوت بغلت باشه 🙏🏻الهی آمین..

[QUOTE=246020115]نه عزیزم زیاد سخت نبود استرادیول و پروژسترون دادبعدشم این دستوراتی که بهتگفتم انجام ...

فدات شم برام دعا کن ازمایشم مثبت باشه

برای خواهرت هم بهترین کار رو میکنی خیر ببینی انشاالله

بیبی چک منماین شکلی بود. بااین هاله 4 روز مونده به موعد بتام 76 بود

مبارک باشه❤️😍

خدایا هرلحظه هرثانیه مراقب نی نی ام باش به خودت سپردمش❤️🧿.... پسرکوچولوی مامان 28 هفته بدنیا اومد.روزای سختی هست ولی منو قهرمان کوچولوم میگذرونیم💪🤱
بیبی چک منماین شکلی بود. بااین هاله 4 روز مونده به موعد بتام 76 بود مبارک باشه❤️😍

عزیزم همه بی بی چکات هاله داشتن مث من؟؟؟

عزیزم همه بی بی چکات هاله داشتن مث من؟؟؟

من از 8روز به موعد بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ انداخت بعد کم کم پررنگ شد. بی بی چک چهارروز به موعدم اینشکلی بود دیگه بی بی نزدم

خدایا هرلحظه هرثانیه مراقب نی نی ام باش به خودت سپردمش❤️🧿.... پسرکوچولوی مامان 28 هفته بدنیا اومد.روزای سختی هست ولی منو قهرمان کوچولوم میگذرونیم💪🤱