2777
2789
عنوان

بی بی چک روز ۱۲ انتقال+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 12860 بازدید | 52 پست
خوب عصربروآزمایش بده.هاله بندازه یعنی تازه hcgخونت داره بالامیره .خوشحالم برات مادرشدی

مرررسی عزیزم دعا کن آزمایشم مثبت شه

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
تبریک میگم عزیزم . واقعا خوشحال شدم با اینکه نمیشناسمتون . امیدوارم چهارشنبه بیاید و خبر خوب بارداری ...

عزیرم برام دعا کن چهارشنبه خبرشو میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرت مثبته؟؟؟؟اول هاله بود هرچی گذشت پررنگ تر شد.بتای شما چند بود 

بله که مثبته

من اول ازمایش دادم ازمایشگاه گفت منفیه بیبی چک ها هم منفی بودن دیگه بیخیال شدم هی هم درد پریودی داشتم میگفتم امروز فردا میشم دیگه

رفتم مسافرت برا خودم گشت و گذار 😁 برگشتم دیدم ۵روز تاخیر دارم بیبی زدم درجا مثبت شد ، ازمایشم یادمه ۱۹۲۰ بود البته بعده ۵ روز تاخیر

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بله که مثبته من اول ازمایش دادم ازمایشگاه گفت منفیه بیبی چک ها هم منفی بودن دیگه بیخیال شدم هی هم د ...

خدارووووشکررررر عزیزم برای منم دعا میکنی آزمایشی مثبت باشه

خدارووووشکررررر عزیزم برای منم دعا میکنی آزمایشی مثبت باشه

حتما عزیزم صلوات میفرستم واست

ازمایشت مثبت شد خبرم کن حتما بیشتر کیف کنم 🤩

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
حتما عزیزم صلوات میفرستم واست ازمایشت مثبت شد خبرم کن حتما بیشتر کیف کنم 🤩

باشه فدااات التماس دعا

برای منم همینجوری بود هاله اش مثبت شد ولی خب اگه میخوای مطمئن شی باید یه بار دیگه تکرار کنی اگه باز مثل همین هاله بندازه مثبته

خدایا مواظب تو دلیم باش سالم برسونش دستم💕💕💕
برای منم همینجوری بود هاله اش مثبت شد ولی خب اگه میخوای مطمئن شی باید یه بار دیگه تکرار کنی اگه باز ...

سلام عزیزم ۵ تا مدیکور قطره چکونی گذاشتم همه همینطور هاله دارن به نظرتون باردارم؟؟؟بتای شما چند بود

مبارک باشه عزیزم انشالله که مثبته  یه خورده درمورد کارایی که قبل انتقال جنین انجام دادی برا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

سلام عزیزم ۵ تا مدیکور قطره چکونی گذاشتم همه همینطور هاله دارن به نظرتون باردارم؟؟؟بتای شما چند بود

اوووه هر پنج تا هاله داشته اره دیگه صد در صد مثبته فوقش یکی خطا بده دیگه ۵ تا صد در صده . من خیلی زود فهمیدم باردارم بتام ۵۲ بود 

خدایا مواظب تو دلیم باش سالم برسونش دستم💕💕💕
اوووه هر پنج تا هاله داشته اره دیگه صد در صد مثبته فوقش یکی خطا بده دیگه ۵ تا صد در صده . من خیلی زو ...

برای منم دعا کن برام بالا باشه عزیزم