2777
2789

بچه ها چند روز پیش یه اقای مسنی منو توی بانک دیدن و ازم خواستگاری کردن برای پسرشون،  همون جا خیلی سوالای مختلفی از من پرسیدن و منم همشو جواب دادم،  حالا هم بعد 3 روز هیچ تماسی نگرفتن. 

به نظرتون علتش این میتونه باشه که من اونجا نگفتم بقیه سوالا رو مثلا از مادرم بپرسید؟  

اخرشم گفت اگر میشه شماره خودتونو بنویسید منم نوشتم😔

خیلی ناراحتم

خدای من همیشه یار و یاورم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا اشتباه کردی اصلا جوابشو دادی،کی دیگه یهویی واسه پسرش خواستگاری میکنه مگه اون باید بپسنده

خب منم از همین ناراحتم که چرا اعتماد کردم😔

حالا گذشت و رفت. مگه قراره هروز ببینیش که ناراحتی. 

ننه ولی میدونی کلا از اخلاق خودم ناراحتم که چرا نمیتونم وقتی یه شرایط خاص برام پیش میاد اون لحظه فکر کنم بعد تصمیم بگیرم

نباید می دادی اما حالا که دادی دیگه خودخوری نکن چون دیگه تموم شده رفته

اگه دفعه بعدی همچین اتفاقی بیوفته به نظرتون چی باید بگم و رفتار کنم که خوب باشه؟