2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتن و با روحیه مثبت میخوان دوباره مامان شن.............

| مشاهده متن کامل بحث + 22059 بازدید | 2101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

. من خودم از وقتی فهمیدم بارداری همه ی زندگیم فکر نی نی بود اما الان دوباره میخوام مثل قبل شه به خودم برسم به زندگیم به همسر گرامی. یه سفر هم خوبه. باید خوش باشیم تا روزای غم یادمون بره
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من نه الان 10 روزه توی خونم . اونم منی که توی خونه بند نمیشدم. اما خب مامانم اینا میان و میرن . خالم اومده بود پیشم
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلااام میگم صبا جووون قرص داکسی سایکلینتو با اهنو اینا نخریا وقتیم میخوری نیم ساعت نباید دراز بکشی این مدتم همش بهداشتتو رعایت کن حتما با یکم اب ولرم بریز تو دستت بشور خودتو اگه با اب نمیشوری بعدم خشک کن دستمالم نکش بزارو بردار لباس زیراتم عووووص کن جدید و تمیز بخر نخی
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
بچه ها بعد مصرف داروهاتون اسید فولیکو دوباره شرووووع کنین مولتی ویتانینwellwoman هم بخرین عالیه هاااااا اگه شوهراتونم میخورن wellmanهم بگیرین
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
صبا جون ببخشید نبودم زهرا جون یک ماه من اقدام نبود درست جلوگیری نکردم بهمن ماه باردارشدم بااینکه قرص اورزانسیو زعفرون و گرمیم زیاد خوردم باردارشدم