2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتن و با روحیه مثبت میخوان دوباره مامان شن.............

| مشاهده متن کامل بحث + 22060 بازدید | 2101 پست
راستی صبا جون یه چیزی یادم رفت بگم بهت،،،، من از دکترم پرسیدم همه اینارو برا خودم گفت اینا احتمالات سقطاییه که با خونریزی همراهن من بتام 7500 نزدیک هشت هفته ثابت موند تو دو تا سونوهم به فاصله تقریبا یک هفته رشدی نکرد ولی هیییچ علایمی از سقط نداشتم حتی خونریزی داخلی که میگن احتمالا وقتی تازه مرده بود متوجه شدم
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه خونریزیو درد نداشتم ویارمم سرجاش بود سونوهامم دید گفت این علایمی که تو داری تواین سن بارداری هیچ کدوم اینا ربطی نداره فقط یه ویروس سرماخوردگی یا تب یه مریصی اینجوریا باعث مرگش شده که تب و سرماخرودگی داشتم
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
نمیدونم زهرا جون هرچی خدا بخواد ... فعلا که هردو دانشجوییم همه میگن حالا که قسمت هم نشد بزار بعد درست اقدام کن خودمم بخاطر مردنش استرس دوباره از دست دادن دارم میترسم اقدام کنم و باز،،،،،، از یه طرفیم استرس دارم نکنه بعد کورتاز یک سال جلوگیری بد باشه،،،، ولی گفته بود از سه ماه دیگه تیر.. مرداد میتونم اقدام کنم
میتی منم خونریزی و دردی ند اشتم فقط یه لک قهوه ای دیدم اونم خیلی کم و روشن رفتم سونو گفت جنین مرده. اخه من از اول بارداریم شیاف پروژسترون میزدم چون شیاف استفاده میکردم دیدن همون لک ک.چیک هم برام عجیب بود. من تا قبل استفاده از قرص برای سقط اصلا خونریزی هم نداشتم
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من توی اخرای شش هفته بتام بیست هزار. و خورده ای بود.که دکتر گفته بود عالیه و قلبش هم تشکیل شده بود. حالا چرا ایستاد رو نمیدونم
اره عزیزم کلا توی بارداری هورمون پروژسترون بالا میره و مفیده برای مادر و جنین حالا گاهی این هورمون توی بعضی خانوما بالا نمیره پس شیاف یا امپولش رو میدن. البته اگه از ابتدای بارداری لکه بینی یا کمر درد و دل درد پریودی هم داشته باشی میدن