2777
2789
عنوان

ممکنه به خاطر آلودگی فردا تعطیل بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 45 پست
گلم فیبرواسکن یعنی دقیقه ؟ اخه بمن گفتن دقت نداره زیاد 

من که پزشک نیستم...نمیدانم...ولی غیر از فیبرواسکن گمون نکنم روش دیگری برای تشخیص سیروز وجود داشته باشه.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینکه سیروز فقط با نمونه برداری تشخیص قطعی داده میشه بمن اینجوری گفتن ، چون منم فیبرواسکن دادم گ ...

والا به مادر من چیزی در مورد نمونه برداری نگفته‌اند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلااااام دوست قشنگم... مهربونِ من... کجاها بودی؟! ممنونم که به یادم بووی و برام پیام فرستادی. الحم ...

خیلی وقت بود اینجا نمیومدم خودمو مشغول درس کردم تا شاید کمی از این حس های بی ارزشی ک ب خودم داشتم کم بشه.

نمیدونم کم شد یا نه فقط تونستم تا فوق دیپلم ادامع بدم فعلا استوپ کردم نمیدونم چه اینده ای پیش رومه..

ان شالله که خیره..

خداکه واسمون بد نمیخواد..

فقط هرچی میخواد کاش ظرفیتشم بهمون میداد اگه خوبی داد مغرور نشیم اگه امتحان داد کافر نشیم ..

نمیدونم خودمو ب خدا میسپارم..

حالا هرجی درسته کم اومدم  اما 

گاهی میومدم و یواشکی تاپیک هاتون میخوندم..

اصلا نمیدونم چرا دوستون دارم برام مثل یا معلم یه خواهر بزرگ تر میمونید.

همیشه با شخصیت با ملایمت حرف می زنید عاشق لحن نوشتاریتونم🤭😅

مراقب خودتون باشید همیشه ک بیام سایت بفکرتونم و میام سراغ کاربری تون.ان شالله دلتون شاد شاد باشه همیشه بخندید و بیاید اینجا برامون با اون لحن قشنگ تون بنویسید😘

دوستتون دارم 

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
سلام عزیزم خوبی ببخشید من تاپیک های چند سال پیشت رو میخوندم که خیلی خسته و ناامید بودید الان به آرام ...

سلام. آرامش نسبی دارم. ولی همچنان بسیار خسته و کم امید هستم.خیلی خسته‌ام و دلتنگ.

شما جوونی هنوز عزیزکم. پسرت هم که ماشاءالله بزرگ شده و داره میره دانشگاه. چرا ازدواج نمیکنی.

سلام. آرامش نسبی دارم. ولی همچنان بسیار خسته و کم امید هستم.خیلی خسته‌ام و دلتنگ. شما جوونی هنوز عز ...

خدارو شکر انشاءالله که حالتون بهتر از این هم میشه .پسر من کلاس یازدهم هستش من اصلا به ازدواج فکر نمیکنم تمام فکرم پسرم هستش که اون و بزرگ کنم و عاقبت بخیر بشه. 

خدارو شکر انشاءالله که حالتون بهتر از این هم میشه .پسر من کلاس یازدهم هستش من اصلا به ازدواج فکر نمی ...

اشتباه میکنی. به سن من برسی نظرت احتمالا عوض بشه... هنوز که جوونی فرصتها رو از دست نده

عزیزم به نظرتون پسرمن الان نزدیک 17سالش میشه مثل یک مردشده میتونه  با یه مرد غریبه زندگی کنه ؟ میتونه ذهن اروم واسه درس خواندن داشته باشه ؟ اگه کسی موقعی که بچش کوچک باشه ازدواج کنه باز مشکلی نیست ولی وقتی بزرگ شد اشتباهه بیشتر آرامش آدم ازبین میره

عزیزم به نظرتون پسرمن الان نزدیک 17سالش میشه مثل یک مردشده میتونه  با یه مرد غریبه زندگی کنه ؟ ...

خودت میدونی. من اصراری ندارم و نمیتونم داشته باشم. ولی من مورد مشابه دیدم که خیلی هم خوب با هم کنار آمده‌اند.

تا اخر عمرم برات دعا میکنم استارتر.

سلام. ای جانم... چطور مگه عزیزم؟

تا اخر عمرم برات دعا میکنم استارتر.

سر صبح چقدر شارژ شدم با پیامت.