2777
2789
عنوان

اگه عروستون اینطوری بشه باهاتون عکس العمل شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست
بزار تجربه دوستم وبهت بگم زنداداشش هرجا می‌رفت از بدی اینا می‌گفت و اینارو خراب میکرد ولی جلو مردم ب ...

ما فعلا سکوت کردیم اما ما ی باغ مشترک داریم اونجا مجبوریم همو ببینیم. خیلی وقته نگاهش با خشم بود ب مادرم. من یکبار مثل خورش نگاهش کردم دیگه انققققدر ک اینو گفته ول نمیکنه من نمیدونم چرا خودشو نمیبینه

اره ی مدت خیلی رو داد هررر اتفاقی تو خونه افتاد رفت ب زنش گفت حریم و مرز نداشت برای خانوادش نتیجش شد ...

به حال خودش بزارین.ی روز خودشم ازاون خسته میشه.اگه هم که خوشه بزار خوش باشه.اون شخصیت خودشو نشون میده از شما و مادر شما چیزی کم نمیشه

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار تجربه دوستم وبهت بگم زنداداشش هرجا می‌رفت از بدی اینا می‌گفت و اینارو خراب میکرد ولی جلو مردم ب ...

رابطشون با برادرشون در حد تلفن شده؟ عروس هم همینو میخواد دیگه . بنظرم باید پسره بره خونه مادرش 

ما فعلا سکوت کردیم اما ما ی باغ مشترک داریم اونجا مجبوریم همو ببینیم. خیلی وقته نگاهش با خشم بود ب م ...

به نظرم بی محلی جواب میده ولی هرزمان به مادرتون بی احترامی کرد شما هم دهن وباز کنید بشید مثل خودش اینجور آدمها از کسانی مثل خودشون میترسن باید بشی لنگه خودشون تا بفهمن نمیترسی

به حال خودش بزارین.ی روز خودشم ازاون خسته میشه.اگه هم که خوشه بزار خوش باشه.اون شخصیت خودشو نشون مید ...

تازگیا سر یه مساله ای ک ما برادر خواهرا از داداشم رنجیدیم و دیگه ازش قطع امید کردیم و برگشتیم ب خودش اومد داداشم ک زنش باعث شده و بخاطر همین کم کم داره زنشو میشناسه و رفتار داداشم با ما بهتر شده اما زنش دیوونه شده وقتی اینا رو میبینه. ب داداشم گفته بود طلاقمو میخوام مهریه ام میخوام بچه هم میبرم . 

رابطشون با برادرشون در حد تلفن شده؟ عروس هم همینو میخواد دیگه . بنظرم باید پسره بره خونه مادرش 

پسر میاد تنها سر میزنه بدون زنداداش ولی خواهرا درحد تلفن 

اون دیگه بستگی به برادرتون داره که بیاد یا نه