یه عروس تو فامیل هست که تازه چند ساله اومده و خاله زنک و دو بهم زن هست . طوری که ی بار رفته بوده خونه جاریش غیبت بقیه رو کنه جاریش گرفته بوده از دستش از خونش انداخته بوده بیرون گفته بوده برای دوبهم زنی نیا اینجا.خلاصه که شوهر این خانم از قضا از بچگی با برادر من دوست بودن و بعد ازدواج شروع کردن رفت و آمد . حالا عروسمون هر چی هم بلد نبوده از شرارت و دو بهم زنی رفته از این خانم یاد گرفته. طوری ک هروز خونه برادرم دعواست و برادرمو ب جنگ با ما ترقیب میکنه. کارای خودشو تو این چند سال که گذشته و دعوا انداخته بین خانواده نمیبینه فقططططط گیر میده فلانی این کارو کرد بهمانی اون کارو کرد اما نمیگه خودش چیکار کرده . حالا با مامانمم شکر آب شدن ب برادرم گفته مادرتو هرجا ببینم سلام نمیخوام بدم . یعنی مدلش ی جوریه ببینه با داداشمون رابطمون خوبه ب هم میریزه رفتنی انقدددر غیبت مارو میکنه ک دفعه بعد برادرم ما رو دیدنی کم محلی میکنه و ما نمیفهمیم چرا اینطور شده کسی ک دفعه پیش گل و بلبل بوده. تقصیر داداشمم هست که تاثیر پذیره . میره پیش همممه مسائل خانوادگیمونو میگه. دید دیگران ب ما خراب میکنه. یک طرفه ب قاضی میره خودشو مظلوم جلوه میده ما رو ظالم.حتی بچشو نمیذاره ب ما نزدیک شه بچش بزور باهامون حرف میزنه چون بیشتر حرف بزنه دعواش میکنه. اما سوالم اینه من ب عنوان خواهرشوهر اگر دیدم عروسمون ب مادرم بی احترامی میکنه یا بی محلی میکنه عکس العمل من چی باشه . اخه دعوتیم جایی و قراره همو ببینیم تو مهمونی اگر ب مادرم بی محلی کرد همه فهمیدن من چطور رفتار کنم؟ منم محلش ندم یا انگار اتفاقی نیفتاده ؟ میترسم اگر مثل سابق تحویلش بگیرم پر رو تر شه فکر کنه میترسم ازش
بزار تجربه دوستم وبهت بگم زنداداشش هرجا میرفت از بدی اینا میگفت و اینارو خراب میکرد ولی جلو مردم ب ...
ما فعلا سکوت کردیم اما ما ی باغ مشترک داریم اونجا مجبوریم همو ببینیم. خیلی وقته نگاهش با خشم بود ب مادرم. من یکبار مثل خورش نگاهش کردم دیگه انققققدر ک اینو گفته ول نمیکنه من نمیدونم چرا خودشو نمیبینه
ما فعلا سکوت کردیم اما ما ی باغ مشترک داریم اونجا مجبوریم همو ببینیم. خیلی وقته نگاهش با خشم بود ب م ...
به نظرم بی محلی جواب میده ولی هرزمان به مادرتون بی احترامی کرد شما هم دهن وباز کنید بشید مثل خودش اینجور آدمها از کسانی مثل خودشون میترسن باید بشی لنگه خودشون تا بفهمن نمیترسی
به حال خودش بزارین.ی روز خودشم ازاون خسته میشه.اگه هم که خوشه بزار خوش باشه.اون شخصیت خودشو نشون مید ...
تازگیا سر یه مساله ای ک ما برادر خواهرا از داداشم رنجیدیم و دیگه ازش قطع امید کردیم و برگشتیم ب خودش اومد داداشم ک زنش باعث شده و بخاطر همین کم کم داره زنشو میشناسه و رفتار داداشم با ما بهتر شده اما زنش دیوونه شده وقتی اینا رو میبینه. ب داداشم گفته بود طلاقمو میخوام مهریه ام میخوام بچه هم میبرم .