2777
2789
عنوان

سرهمی برای بیمارستان نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3448 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم سه کیلو نیم بود با قد پنجاه و دو،،،سرهمی سایز یک گرفتیم،،،تو بیمارستان چون خیلی پوف داش جذب بود براش اما اندازه بود بازم ،،اما بعدش پوفش خوابید خوب شد تو تنش

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

عزیزم شما یه دست چند تیکه ببر همراهت ولی سرهمی تنش کن چون شلوار نافش رو اذیت میکنه سرهمی بهتره. منم همینارو گذاشتم تو ساک

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
سرهمی نبر پرستار ها سخته براشون پوشاندن سرهمی بلوز و شلوار سایز ۱ ببر 

آره عزیزم بلوز شلوار دو دست گذاشتم تو ساک یه سرهمی خرگوشی برای عکس گرفتن میخوام بخرم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
عزیزم شما یه دست چند تیکه ببر همراهت ولی سرهمی تنش کن چون شلوار نافش رو اذیت میکنه سرهمی بهتره. ...

ان شاءالله به سلامتی و راحتی زایمان کنی 😍

آره چند تیکه گذاشتم 

من سرهمی زیاد نمی خرم تا دنیا بیاد بعد بخرم  چون به بعضی نی نی ها هم سرهمی نمیاد  برای ب ...

من بچم سه کیلو نیم بود سرهمی سایز صفر اندازش نشد...بعد چون نافش زخمه پرستارا میگفتن سرهمی نپوشین نی نی رو ممکنه نافش اسیب ببینه..بلوز شلوار تنش کردم ...منم تنش نکردم همینجوری نو ودست نخورده موند🥴

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
لباساشو که خریدم سایز 1 خریدم چون صفر کوچیکه براش، برای بچه اولم سایز 1 تنش میکردیم وزنش 3600 بود قد ...

😂😂زنده باشن ولی بچه با بچه فرق داره سونو وزن برو بعد لباس بخر من همش یک خریده بودم تا چهل روز همش در مغازها بودم دنبال لباس صفر

👈🤷👉
آقا من یه سوال دارم. باید لباس رو قبل از اینکه بریم اتاق عمل تحویل پرستارا بدیم که وقتی نی نی جونمون ...

معمولا خود بیمارستان لباسهای یک شکل تن نوزادا میکنه بعدا اگه خودت خواستی میگی لباساشو عوض کنن

ان شاءالله به سلامتی و راحتی زایمان کنی 😍 آره چند تیکه گذاشتم 

ممنونم همچنین شما😍

ببین آخرین سونو بچه چند کیلو بود طبق اون سایز لباس رو انتخاب کن

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
آخرین سونو گفت چند کیلو؟

33 هفته و 4 روز گفت 2400 

ولی دارم سعی میکنم تپلش کنم

آخه وزنش مهم نیست برای سرهمی قدش مهمه دختر جاریم 3200 بود سرهمی های سایز صفر کوتاه بودن براش 

آره عزیزم بلوز شلوار دو دست گذاشتم تو ساک یه سرهمی خرگوشی برای عکس گرفتن میخوام بخرم 

اها خب اول بلوز شلوار رو بده پرستار ها موقع تولدش بپوشونن

بعد که خواستید عکس بگیرید خودتون تنش کنین 

وقتی میخرید به اندازه هاش دقت کنین چون سایز ها خیلی دقیق نیستن گاهی سایز ۱ یه مارک از سایز ۲ مارک دیگه بزرگتره