2777
2789
عنوان

سرهمی برای بیمارستان نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3448 بازدید | 60 پست
آقا من یه سوال دارم. باید لباس رو قبل از اینکه بریم اتاق عمل تحویل پرستارا بدیم که وقتی نی نی جونمون ...

شما رومیبرن اتاق عمل بعد به همراهت میگن کیف بچه رومیبره تحویل پرستار میده لباس نی نی روبپوشن ...یا بیمارستانهای خصوصی خودشون لباس میکنن تن نی نی واصلا نیازی نیست کیف بچه رو ببری یا تحویل بدی

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

اگر میگید قدش بلنده حتما برای سر همی که جوراب داره سایز 2 بخر

برای بیمارستانم لباسی بذار که راحت پوشیده بشه

سرهمی اگر میخری از اینهایی بخر که کاملا باز میشه و همه اش دکمه است وگرنه پوشیدنش سخت میشه 

احتیاط دو دست لباس بذار

و پشنهاد میکنم سرهمی جوراب دار نباشه چون اینطور خیلی زود به بچه کوچیک میشه 

ان شاءالله که به سلامتی و عاقبت بخیری 🌷

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

33 هفته و 4 روز گفت 2400  ولی دارم سعی میکنم تپلش کنم آخه وزنش مهم نیست برای سرهمی قدش مهمه د ...

اخه بچه مثلا سه کیلویی قدش ۵۴که نیست ابدا طبق وزنش باید بفهمی چقدره بده تقریبی دختر من خیلی ریز میزه بود ۲۷۰۰بود برای اینه شده تجربه لباس صفر بشدت لازمه

👈🤷👉
😂😂زنده باشن ولی بچه با بچه فرق داره سونو وزن برو بعد لباس بخر من همش یک خریده بودم تا چهل روز همش ...

آره این هفته دوباره میرم سونو اگه ریزه میزه اس دو دست صفر براش میخرم 

من بدم میاد لباس تو تن نوازد شلخته باشه ولی مامانم میگه گشاد بهتره 😂

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
من اینو خریدم

ای ی ی‌جااانم ..ان شاا.به سلامتی تنش کنی😍

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
شما رومیبرن اتاق عمل بعد به همراهت میگن کیف بچه رومیبره تحویل پرستار میده لباس نی نی روبپوشن ...یا ب ...

حالا اگه من خودم بخوام که لباس بیمارستان تنش نکنن و لباسی که من میگم رو بپوشونن قبول میکنن دیگه؟ اون اولش میخوام یه لباس مخصوص بپوشه

💅🏻💋💄👡👜👑💍👒💎
حالا اگه من خودم بخوام که لباس بیمارستان تنش نکنن و لباسی که من میگم رو بپوشونن قبول میکنن دیگه؟ اون ...

خودت باید لباس بدی بیمارستان لباس بچه نمی‌ده مگه بری فوق خصوصی🤣🤣چون بیمارستان خصوصی هم خواهر من رفت هیچی به بچه ندادن حتی پوشک

👈🤷👉
حالا اگه من خودم بخوام که لباس بیمارستان تنش نکنن و لباسی که من میگم رو بپوشونن قبول میکنن دیگه؟ اون ...

آره فکر کنم قبول میکنن

یعنی وقتی اوردن تو اتاق پیشم اونموقع خودم عوض کنم.درسته؟

بله منم موقع مرخص شدن گفتم خود پرستارا لباسشو عوض کردن ولی لباسایی که خریده بودم سایز یک بود تو تنش زار میزد دخترم ۳ کیلو بود با قد ۴۹

اگر میگید قدش بلنده حتما برای سر همی که جوراب داره سایز 2 بخر برای بیمارستانم لباسی بذار که راحت پو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

دو دست لباس گذاشتم تو ساکش سرهمی رو فقط برای عکس گرفتن تنش میکنم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰