2777
2789
عنوان

خونه رهن کردم غلط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که میبنم اونم هرچند روز یکبار پیدا میکنم بنظرت تو زمستون میرن اینا؟؟

اره بابا مهربه بعد مارمولک نیست،من تو روستا خونه تفریحی دارم همیشه تابستونا پر مارمولکه راهرو و .... پاییزوزمستون اصلااااا

طلا داره میره بالا تو پا به ماهی سم پلش بگو بیاد همه جا سم بریزه الان با اون شکم نمیتونی اثاث بکشی ط ...

شوهرم قراره سم بخره بپاشه

سم پاش ها ۳میلیون وخورده ای میگیرن منم حیفم میاد اینقدر بدم البته اینکه الانم نزدیک زایمانمه وپولی برامون نمونده هم بی تاثیر نیست

طلا برای پیش خونه فروختن حماقته محضه من کردم شما نکن

منم دلم راضی نیست چقدر ناراحت میشم وقتی بفکرش میفتم اخه برامنی ک مستاجرم طلا شاید یروزی بدردم خورد برا خرید خونه ولی از بس هم فشار اومده بود از مارمولک ها مجبور شدم

صبر کن عزیزم حالا هوا خنک میشه میرن دیگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شوهرم قراره سم بخره بپاشهسم پاش ها ۳میلیون وخورده ای میگیرن منم حیفم میاد اینقدر بدم البته اینکه الا ...

چسب موش بگیر بزار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره صدرصدسوسک که از فاضلاب میاداز دریچه های کولرم میان

سوسک درسته

ولی اخه مارمولک هم از فاظلاب میاد؟

ما کولرمون دوتیکه هستش کولر گازی بعید میدونم از اون راه ورودی داشته باشن

یه کولر پنجره ای داریم که اونو حدس میزدم میان داخل از اونجا ماهم خاموش کردیم وتوری زدیم