2777
2789
عنوان

شما هم این مشکل رو داشتین اول زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 55 پست
همین عقده ها و ناراحتی ها که تو دلتون مونده موقع دعوا فوران میکنه باعث میشه اون لحظه همه اونا با هم ...

اخه من یه لباس عروس حقمه

من فقط با یه حلقه اومدم تو خونمون

هردو طرف هم داشتن که مراسم ساده بگیرن

انگار من لایق نبودم

خیلی کفتم

هربار گفتن باشه میگیریم

ولی نگرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من یه لباس عروس حقمه من فقط با یه حلقه اومدم تو خونمون هردو طرف هم داشتن که مراسم ساده بگیرن ...

حق داری واقعا 

ولی آرامش تو زندکی هم حق مسلمه شماست 

یا واقعا کاری کن بگیره برات یا بی خیال شو که حداقل آرامش تو زندگیت رو هم از دست ندی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
با مشاور حرف بزن شاید لازمه باهاش برخورد کنی و به حرفهای همسرت عمل نکنی . با مادرت هم حرف بزن ب ...

مامانم گزینه خوبی برای دردل یا توضیح نیست

هم اینکه خودش زیر مشکلاته

هم اینکه کمک فکریهاش گاها مخربه

سلامتیش هم در خطره با استرس

مشاوره خیلی رفتم تنها

باورت میشه چیز خاصی نمیگن؟

همسرم شخصیت عجیبی داره وسواس هم داره دکتر میگه همه ویژگیهاش ریشه تو وسواسش داره اما من نمیدونم که ...

اوه نه خدایی کنار بیا یا از همین الان جداشو اگه تحملشو نداری چون تا آخر هست منم شوهرم همین بود الان بهتر شده بعد نه سال زندگی من تو خوته حق جابجایی هیچ وسیله ای رو نداشتم اگه جابجا میکردم اونروز جهنم بود همش دعوا میکرد و میگفت برگردون سرجاش... فحش و توهین به خونواده که هنوزم هست ولی اونا نباید باهاش کنار بیان و زیاد بهش احترام بذارن تا جلوشون حداقل درست برخورد کنه پشت سرشونو بیخیال بذار بگه آدم میسوزه ولی جهنم چی ازشون کم میشه شوهر من و خونواده ی شوهرم حسودن نمیدونم به چیه خونواده ی من حسادت میکنن ولی رفتار و کردارشون همینو میگه از یه چیزی میسوزن نمیخوان کم بیارن واسه همین تحقیر میکنه من یاد گرفتم چیزی نگم بذار بگه ولی تو جمع حق نداره چیزی بگه الان باز فحشاش کمتر شده قبلا موضوع دعوامون به خونواده ها ربط داشت الان دور شدیم ازشون و هیچی راجب زندگیامون به مامان خواهر برادر نمی گیم اگه بگیم میشه جریانات اول زندگیمون با یه بچه در حال طلاق گرفتن بودیم الان رعایت میکنیم بیخیال همه چیزش اوکیه یه چندتا اخلاق بد داره که اونم همه ی آدما بهشون نزدیک بشی و باهاشون برخورد داشته باشی یکی دوتا اخلاق بدو دارن هیچکی کامل خوب نیس

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
واسه خانواده ما طبیعی نیست بی ادبیهای همسرم بارها باعث حال بد مادرم شده منم مجبور میکنه مثل اون با ...

وای نه این دیگه خیلی فاجعه ست ...من شوهرم روی لباس و حمام خیلی وسواس داره همه کار میکنه ولی تا یه ساعت میشوره دست و صورت ش رو ....اوایل نمیزاشت واسم لباس بریزم داخل لباسشویی میگفت خودم میشورم یکسال طول کشید که بهم اعتماد کرد که بزاره من بشورم ....نه دکتری رفت نه چیزی ....خودمون دونفری باهم حلش کردیم ...میتونی یه دستمال مرطوب بزاری کنارت بگی بعد بااین تمیزکن دستت رو یا ضبط ماشین رو یا وسیله دیگه ....

برو سرکار؟ شوهرت زیاد تو خونه س؟

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
ببین نمیتونم بیخیال شدم عملا ولی چون به نامردی نگرفتن زخمش همیشه بازه

دقیقا دلیل دعوا هاتون همین زخم بازه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اوه نه خدایی کنار بیا یا از همین الان جداشو اگه تحملشو نداری چون تا آخر هست منم شوهرم همین بود الان ...

مرسی که تحربت رو گفتی عزیزم

یعنی وسواس داره همسرت؟

همسر من سه ساعت توضیح می خواد که به من خورذی یه نه!

لباسم کثیف شد

باید دوش بگیرم...

عصبی میشه...

دقیقا دلیل دعوا هاتون همین زخم بازه 

اگه من مهم بودم میگرفت

بعدم خانوادش گفتن برو سر زندگیت بعدا سرویس میگیریم واست و ...

باورت میشه دارن میرن مسافرت خارجی ولی نگرفتن؟

بعد شوهرم میگه بابام واسه ما فلان قدر پول ماشین داد بابات چرا به ما نمیده؟!

میگم بابات من رو ندید گرفت داد به پسرش!

نمیدونی چه زخمها با زیونش و عملش میزنه

اگه خدایی هست،داد من رو بگیره ازشون

جوونیم رو گرفتن

سلامت خودم و خانوادم رو 

مرسی که تحربت رو گفتی عزیزم یعنی وسواس داره همسرت؟ همسر من سه ساعت توضیح می خواد که به من خورذی یه ...

وسواس که الان نه دیگه انقد لش بودم الان که من گیر میدم اون کثیف کاری میکنه فقط دیروز کلی مربا ریخته بود رو فرش من متنفرم از چیز شیرین مخصوصا مربا و عسل که بریزن روی چیزی هیچموقع نمیگیرم اینم مادرشوهرم داده بود چاقورو پر مربا کرده رود انداخته بود رو فرش تا اومد دعوا کردم فقط میخندید خنگ خدا😅 الان باز خیلی کثیف کاری داره من دعواش میکنم