2777
2789

الهی عزیزدلم گرسنشه حتما

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم نوزاد میخاد

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
هر ثانیه ی پسر منم این شکلیه نگران نباش حالا پسر من همه چی رو لیس میزنه یا می‌خوره دست من مو بالشت ق ...

دقیقا دختر منم همینه، خیلی هم سر و صدا میده موقع این کار 

ترسیدم چیز بدی باشه خدایی نکرده

آخی خوب عزیزم پستونک بده بهش لثه گیر بخر براش بده دستش اما گرسنه هستش ها من ب دخترم آنقدر سیر میدادم ...

پستونک نمیگیره، میخواد بالا بیاره وقتی میذارم دهنش اما سینمو هم نمیگیره ، شیر خشکیه☹️😔

دقیقا دختر منم همینه، خیلی هم سر و صدا میده موقع این کار  ترسیدم چیز بدی باشه خدایی نکرده

نترس رفته بودیم بیرون دیدم با صدا داره یه چیزی می‌خوره نگاه کردم دیدم جورابش رو کنده از پاش داره اونو می‌خوره