2777
2789
عنوان

برا بابای مریضم دعا کنید+عکس

154 بازدید | 13 پست

الان ساعت ۴.۳۱ دقیقه صبح من تو بیمارستانم، پدرم دوشب پیش میره بیرون تو حیاط میفته کسی متوجه نمیشه ، تا صبح ک مامانم میره بیرون میبینه افتاده، تمام آزمایشات و سونو سالمه ، یهو بلند میشه جیغ میزنه جوری که ۴ نفری نمیتونیم کنترلش کنیم، بیهوش میشه نمیتونه حرف بزنه تا دردش رو بفهمیم ..دکترها هیچی تشخیص نمیدن، داره آب میشه و ما فقط گریه میکنیم

هر کی تونست براش دعا کنه و صلوات بفرسته 

الهی خیر ببنید 

ببخشید جواب کامنت نمیتونم بدم حالم خوش نیست

عکس بیمارستان

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی به حق امام حسین پدر شما و هرکسی که مریض داره حالش خوب بشه و به واسطه آقا امام حسین خانم فاطمه زهرا شفا بیان خصوصا مریضای بدحال و صعب العلاج بچه ها دوتا مریض هم هستن حالشون تعریفی نیست  با دلای پاکتون برااونام دعا کنید خدایا حال پدرشو خوب کن

ممنونم ازتون بچه ها 

تمام متخصص های عفونی، داخلی، اعصاب همه دیدن میگن مشکلی نداره 

حدس میزنیم ترسیده باشه 

دعا کنید  

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍
ممنونم ازتون بچه ها  تمام متخصص های عفونی، داخلی، اعصاب همه دیدن میگن مشکلی نداره  حدس م ...

عزیز دلم حتما حتما پیش یک دعا نویس وارد ببرید..پیش اومده تو فامیل ک میگم با یک دعا رفع میشه اگر مشکلی باشه

عزیز دلم حتما حتما پیش یک دعا نویس وارد ببرید..پیش اومده تو فامیل ک میگم با یک دعا رفع میشه اگر مشکل ...

من امشب و دیشب شوهرم تو خواب خییییلی میترسید جوریک واضح تکون محکم میخورد تو خواب میپرید حرز جواد رو‌امشب گذاشتم بالا سرش خدا شاهده اروم گرفت خوابید..خیلی تاثیر داره