2777
2789
عنوان

سلام دوستان کسی از نهاوند هست

2882 بازدید | 16 پست

دوستان من همسرم اصالتا نهاوند اما ما ساکن اهوازیم .من خودم اولین بار میخوام برم نهاوند میشه لطفا بگین اونجا هتل هست جاهای دیدنی کجاس شوهرم همه جا رو بلده ولی گفتم من خودمم یه تحقیقی کنم آخه دو نفریم گفتم اونجا حوصلمون سر نره .بخاطر کرونا خونه اقوامشون نمیریم .

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نهاوند شهر سراب هاست...سراب گیان... سراب گاماسیاب سراب فارسبان... سراب بنفشه هتل کوثر داره  ...

شوهرمم همینا رو میگه .بنظرتون دو نفر هستیم حوصلمون سر نمیره .همسرم میگه میریم هتل کوثر روزا میریم ملایر همدان 

سراب گیان که عالی نگم برات

وای از بس مادر شوهرم میگه سراب گیان خیلی دوست دارم برم ببینم .شما ساکن نهاوند هستین .من همسرم نهاوند ولی خودم از یه قومیت دیگم من بختیاری هستم همسرم لر نهاوند 

نه چرا حوصلت سربره خوش میگذره من خودم همدان زندگی میکنم نهاوند وبگردین بعد بیاین همدان گنج‌نامه عالی ...

از نهاوند تا همدان چند ساعت چون ما گفتیم هتل کوثر بریم.

منم خوزستانیم سراب گیان رفتم  اصلا جای تمیزی نبود و امکاناتشم افتضاح برو همدان

نمیدونم شما چه شرایطی بوده کی رفتین ولی ما همیشه میریم عالی آب و هوا حرف نداره گاماسیاب وفارسبانم زیاد رفتیم

این نیز بگذرد...
اره ما مال نهاوندیم همینطور ک دوستان بالاتر گفتن سراب هاش عالیه از هتل هاش خبر ندارم متاسفانه عزیز ...

اخیلی عزیزم شما همشهری همسرم هستین .لهجتون خیلی دوست دارم مخصوصا وقتی میگین روله