2777
2789
عنوان

چرا خدا انقدر بی عدالته؟؟؟ 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 46 پست
خدا تو اون دنیا هر کسی رو با داشته و نداشته هاش حساب کتاب میکنه اصل اون دنیاست نمیخوام شعار بدم خودم ...

راستش من حق خودم میدونستم که این دنیامم خوب باشه که بهتر بتونم اون دنیامو بسازم... مشکلات و این مسائل مثل زشتی من فقط بی اعتماد بنفسی و سرخوردگی میاره برای من یه نفر که باعث نشد ایمانم قوی تر بشه مثلا زشت بودن من چرا باید باعث بشه ایمانم اونقدر قوی بشه که برم بهشت

مرسی اما لطفا لایک نکنید
خدا تو اون دنیا هر کسی رو با داشته و نداشته هاش حساب کتاب میکنه اصل اون دنیاست نمیخوام شعار بدم خودم ...

فقط میبینم بقیه ای که چقدر بدجنسی کردن الان بهترین زندگیارو دارن. کسی که باعث عوض شدن اینده یه دختر شد الان نمیدونی چقددد داره کیف میکنه از زندگیش. واقعااا فقط چون خوشگلن. هیچی ندارن نه تحصیلات نه هنر نه حتی رفتار درست. یکیشون که همش توو قیافه بود واسه شوهرش و ولخرجی بلد بود...

مرسی اما لطفا لایک نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی همه ما همینه......

داداشم نمازش ترک نمیشه اگه تو خونه جنشم باشه عذر خواهی میکنه میره نماز، بارها دیدم نماز شب میخونه اعتقاداتش خیلی خیلی زیاده واسه همین خیلی دلم براش میسوزه 🙄🙄

داداشم نمازش ترک نمیشه اگه تو خونه جنشم باشه عذر خواهی میکنه میره نماز، بارها دیدم نماز شب میخونه اع ...

نمیدونم چی بگم.... خودمم هزار تا سوال تو سرمه🙂

[QUOTE=245932528]راستش من حق خودم میدونستم که این دنیامم خوب باشه که بهتر بتونم اون دنیامو بسازم... مشکلات و این 

میدونم چی میگی ولی نباید این حرفها  باعث بشه اون دنیا رو هم از دست بدیم بعدشم اینقدر به خودت نگو زشت 

من قبل ازدواج اعتماد به نفسم صفر بود خدا رو شکر بعد. ازدواج با رفتارای خوب همسرم بهتر شدم 

خدا رو چه دیدی خدا برات چی در نظر گرفته 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
فقط میبینم بقیه ای که چقدر بدجنسی کردن الان بهترین زندگیارو دارن. کسی که باعث عوض شدن اینده یه دختر ...

به خدا اعتماد کن بهترین ها رو برات میفرسته 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
نمیدونم چی بگم.... خودمم هزار تا سوال تو سرمه🙂

سلام عزیز. جواب خیلی سوالا تو این تاپیک هست. من خودمم یه ادم بودم پر از سوال. این تاپیکو نصفه نیمه ول نکن و تا اخرش برو. پیشنهاد میکنم داستان کسایی که تجربه مرگ رو داشتن بخونید. جواب خیلی از سوالا اونجاست که شاید جواب شما هم بینشون باشه❤️ 🥲 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2966111&slug=تاپیکِ-جامعِ-زندگی-پس-از-مرگ-در-جهتِ-تسکینِ-داغدیده-ها&postId=218335038

بم میاد ازین واژه امتحان ! عزیزم من دارم زجر میکشم امتحان چی چی. من که نمیام اعتراضی بکنم. اما خب می ...

اولاکه قربونت خودت دوستداش باش

چهرتم دوست داشته باش

بپزیر این چینش و.

خودتونم بابقیه مقایسه نکنید

نعمتات وببین همینایی که داری توزندگی امروز نیاززندگیه

شماهم سرنعمتات آزمایش میشی هم سرنداشته هات.

وهم اون خانوم!!

همه ماتولحظه لحظه زندگیمون درحال امتحان شدنیم

واز بطن زندگی افدادبی خبریم

داداشم نمازش ترک نمیشه اگه تو خونه جنشم باشه عذر خواهی میکنه میره نماز، بارها دیدم نماز شب میخونه اع ...

دختر خوب از کجا میدونی این به نفع برادرت نیست ،اگر خدای نکرده برادرت با همین ماشین تصادف میکرد ،شما نمیگفتین کاشکی اصلا ماشینی نبود ،خیلی چیزها پشت پرده هست که ما نمیدونیم ،خیریتی داره که ما درک نمیکنیم ،

یک مثال میزنم هرچند ناقص هست ولی برای درک بهتر این مطلب میگم ،

یک پدر ومادر که عاشق بچشون هستند ،کودک را برای واکسن میبرند ،اون کودک اگر زبان گله داشت ،از پدر ومادرش شکایت میکردکه مگر من چکار کردم که به من سوزن زدید وباعث درد در من شدین ،من سالم بودم وشما باعث مریضی وتب شدین ،وهر کس هم که از مزایای واکسن خبر ندارند حق روبه کودک میزنند ،ولی واقعیت چیز دیگه ای هست واین درد برای جلوگیری از یک دردبزرگتر هست،

اصل اینه که ما به خدا اعتماد داشته باشیم وامور زندگیمون رو به خدا بسپریم ،وچون سید وسالار شهیدان امام حسین علیه السلام بعد از انهمه مصیبت فرمودند الهی راضیم به رضایت 

هرچند ممکنه ماخیلی به مذاقمون خوش نیاد

دختر خوب از کجا میدونی این به نفع برادرت نیست ،اگر خدای نکرده برادرت با همین ماشین تصادف میکرد ،شما ...

ته دلمون اینو قبول داریم، اما قبل این اتفاقا یک بار از زبان خودش شنیدم که گفت من بمیرم برام بهتره از این بیکاری و بی انگیزگی تا اومد کار کنه ده روز نشد این اتفاق افتاد، از خدا میخوام کمکش کنه امیدم به خداس

یه بار سوال برام پیش اومد ،قران رو باز کردم به زبون بی زبونی خدا بهم گفت چیکار به من داری ،من کار خودمو میکنم ...تو فقط منو عبادت کن 

یعنی قانع تر از این جمله ندیده بودم که دیدم ،اتفاقا هنوز دو شب ازش نگذشته ...

میشنوه ولی به قول خودش به وقتش جواب میده پس کیه ؟خدا تو قرآنش آورد اگه قرار بود تو بدونی که دیگه مهم نبود اون کار ...

به همین راحتی ...

من که تو کارای خدا موندم ،سپردم به خودش ...

فقط شرط کردم جدیدا باهاش که من کارایی که تو میگی رو انجام میدم ولی دیگه امیدمو نا امید نکن ....