2777
2789
عنوان

چرا خدا انقدر بی عدالته؟؟؟ 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 46 پست
من وقتی میبینم قیافم زشته ولی بقیه فقط بخاطر قیافشون(نه نجابت، نه رفتار، نه تحصیلات و ...- دیدم که م ...

عزیزم 🥺همه ظاهر بینن.... این ک باید ذاتت درست باشه همش حرفه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه در حقمون لطف کنه وگرنه که کارمون تمومه  چقدرم که چیزایی که گفتن رو ما انجام میدیم  ...

خب با همین کاراش من دیگ کلا دارم از یاد میبرمش 

دیگ احساس نمیکنم حضورشو

چون اون داره باداشته هاش امتحان میکنه وشمارو هم به همین شکل تاایمان همه مارو بسنجه

بم میاد ازین واژه امتحان ! عزیزم من دارم زجر میکشم امتحان چی چی. من که نمیام اعتراضی بکنم. اما خب میبینم من تحصیلات دارم بدجنس نیستم مسخره نمیکنم اذیت نمیکنم نماز و ایمان و ... همه چی اوکی، یکی که نماز نمیخونه، بدجنسه، اذیت کرده مسخره کرده فقط بخاطر قیافش سرش دعوا بود اخرم بهترین شوهر گیرش اومد. دختره هیشکیو ادم حساب نمیکرد همش مسخره میکرد

مرسی اما لطفا لایک نکنید
خب با همین کاراش من دیگ کلا دارم از یاد میبرمش  دیگ احساس نمیکنم حضورشو

از ماست که برماست همش نتیجه کارای خودمونه دور و برمون رو که نگاه کنیم هیچکی به هیچکس رحم نداره 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚

برو خدا رو شکر کن که خدا با رحمانیتش با هممون برخورد میکنه وگرنه اگر پای عدالت بیاد وسط ،اونوقت خیلی بیچاره ایم ،وقتی مانمیتونیم شکر نعمتهاشو بکنیم ،اگر کوچکترین خاری وارد دستمون بشه ،بیچاره ایم ،شکر میکنیم که به ماقدرت دیدن داد ،قدرت راه رفتن ،قدرت بلعیدن،دویدن ،سیستم عصبی ،سیستم تنفس،ما حتی نمیتونیم یکی از اینهارو شکر کنیم،

بعد اون دنیا به اندازه ای که به ما نعمت داده ،از ما بازخواست میکنه ،هرکه بیشتر از دنیا بهره برده ،اون دنیا باید بیشتر پاسخگو باشند ،

ما چقدر از اوامر الهی آطاعت میکنیم ،اینقدر طلبکاریم،

چقدر اشتباه رفتیم از خدا بازخواست کردیم که چرا نتیجش بد شد ،

این دنیا محل امتحان هست ،از ۱۴ معصوم مگر نزد خدا عزیزتر داریم ،اینهمه ابتلاعات داشتن وبزرگترین مصیبات روداشتن ،ووای برما بااینهمه ادعا ،میگوییم خدا ناعادل هست 

از ماست که برماست همش نتیجه کارای خودمونه دور و برمون رو که نگاه کنیم هیچکی به هیچکس رحم نداره 

اون چیزایی ک من میگم اصلا به رحم و اینا ربط نداره

کوتاهی کرده در حق بندش🙂

برو خدا رو شکر کن که خدا با رحمانیتش با هممون برخورد میکنه وگرنه اگر پای عدالت بیاد وسط ،اونوقت خیلی ...

خوبه خیالمو راحت کردی از من بازخواست نمیکنه 🤗

بم میاد ازین واژه امتحان ! عزیزم من دارم زجر میکشم امتحان چی چی. من که نمیام اعتراضی بکنم. اما خب می ...

خدا تو اون دنیا هر کسی رو با داشته و نداشته هاش حساب کتاب میکنه اصل اون دنیاست نمیخوام شعار بدم خودم کوه مشکلات دارم ولی امیدم به خداست اون دنیا بهم راحتی بده 

اون چیزایی ک من میگم اصلا به رحم و اینا ربط نداره کوتاهی کرده در حق بندش🙂

خدایی شمارو نمیدونم ولی خودم هر وقت گرفتار بودم رفتم در خونش همیشه هم طلبکارم ولی خوشحالم از اینکه خدا عادله واون دنیایی هست 

هر چیزی ازش خواستم یا نداده یا برعکس داده 🙂

افکارت غلطه ،وقتی غلط فکر کنی،غلط هم نتیجه میگیری،

وقتی در رحم مادر بودی ،خداوند همه چیز رو فراهم کرده تاشما رشد کنی ،قبل از به دنیا اومدن به فکر تغذیت بوده ،پدر ومادر برات گذاشته که وقتی حتی نمیتونی کاری کنی ،مثل یک پرستار همه کارهاتوبکنن،سلامتی ،قدرت دیدن وحرف زدن داری ،اونوقت میگی به من نعمت نداده ،خودت بد خواستی ،اشتباه،رفتی ،بعد عدالت خدارو زیر سوال میبری