2777
2789
عنوان

چرا هیچکس اجازه نداره بیرون بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 58 پست
امتیاز گرفتن خوبه معدل خوب میارم جایزه ام فلانه  توی کارهای خونه نقش فعال دارم در ازای بهمان ...

اینم خوبه. مثلن کمک کنن توی خونه. بگن ناهار امروز رو من میزارم در عوض غروب برم فلان جا. یا معدلم ۲۰ میشم برم اردو. اگه خانواده نزاشتن دیگه مشکل از پدر و مادره ک به بچشون اعتماد ندارن

منو توی هر تاپیک هیجانی و پربازدید تگ کنید  
خب خودت ک چنین توصیه ای به بقیه میکنی چرا خودت اجرا نمیکنی؟

من گفتم ک توی خانواده ازادی بزرگ شدم. نیازی ب این کارا ندارم. یکم خشن توضیح دادم ولی در کل میخام بگم ک از حق خودتون دفاع کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما درست میگید.دانشگاه رفتن ایرادی نداره. ولی باید ب بقیه وظایف هم برسن. حالا بچه ها هم کمک میکنن. و ...

شما وظیفتونه کارای شخصی خودتونو بکنید مثلا لباسای خودتونو بشورید اتاق خودتونو مرتب کنید. البته اینها هم به شرطی که دانش آموز و دانشجو نباشید. سنتونم کم نباشه. کودک و نوجوان که نباید لباس بشوره یا غذا درست کنه. مگر اینکه خودش بخواد. ضمنا مردها هم باید در کارها مشارکت کنن. 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
شما وظیفتونه کارای شخصی خودتونو بکنید مثلا لباسای خودتونو بشورید اتاق خودتونو مرتب کنید. البته اینها ...

درست میگید 

کارای شخصی رو نگفتم. کارای منزل رو گفتم. 

درست میگید  کارای شخصی رو نگفتم. کارای منزل رو گفتم.

بله میدونم خواستم بهتر توضیح داده باشم 

این درست نیست کارای منزل همه رو دوش شما باشه کاش یه نیروی کمکی بگیرن 

بله میدونم خواستم بهتر توضیح داده باشم  این درست نیست کارای منزل همه رو دوش شما باشه کاش یه نی ...

چ نیرویی ینی؟ من ۱۹ سالمه میخام برم دانشگاه ناهار وشام نداریم همش. برا همینه لاغر شدم. همه تو خونه می مونن چاق میشن. من لاغر میشم بس ک گشنگی میدن بهم🤕

چ نیرویی ینی؟ من ۱۹ سالمه میخام برم دانشگاه ناهار وشام نداریم همش. برا همینه لاغر شدم. همه تو خونه م ...

آشپز و نیروی خدماتی و نظافتکار میگن بهشون. یه جاهایی هست از اونجا استخدام میکنن که بیاد کارای خونه رو بکنه. دقیق تر توی گوگل نوشته فکر کنم. من کم اطلاع دارم. 

خیلی ظلمه در حق شما 😿😿💔

آشپز و نیروی خدماتی و نظافتکار میگن بهشون. یه جاهایی هست از اونجا استخدام میکنن که بیاد کارای خونه ر ...

نمیتونم. دلم برا مامانم میسوزه. بابام فقد برا اینکه مامانم خونه رو تمیز کنه و ناهار و شام میپزه طلاقش نمیده. وگرنه اگه اینا رو بیارم طلاق میگیرن. چهار بار تا طلاق رفتن. بابام هر سه چهار روز میاد خونه. اکثرا نیست. مامانمم پی خوش گذرونیاش. تو این اوضاع اینکع من دختر بدی نشدم خودش کلیه. ینی ازون دخترا ... بیخیال

چون زیر بار حرف زور میرن و برا هرکاری اجازه میگیرن. مثلا ب مامان باباشون میگن اجازه میدی با دوستام برم بیرون؟

ی دوستی میگف از همون اول شوهراتون و بد عادت نکنید!  بهش نگید اجازه میدی برم بیرون؟ بگید من دارم میرم بیرون! اینجوری میفهمه ک اجازتون دست اون نیست و صاحبتون نیست. متاسفانه مشکل اکثر خانومای ایرانی اینه ک از همون روزای اول عقد و نامزدی هرجا میخان برن اجازه میگیرن از شوهرشون