2777
2789
عنوان

چرا هیچکس اجازه نداره بیرون بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 58 پست
والا من چادریم.باحجابم همسرم هم مذهبی اما نمیگه نرو بیرون یا تنها نرو.خونه پدری هم مذهبی اما کاملا م ...

منظورم به بیحجاب و چادری نیست. ولی شوهر شما مرد عاقلی هست ک به خانمش اعتماد داره. 🙏

منو توی هر تاپیک هیجانی و پربازدید تگ کنید  
ببخشید ولی شوهر شما پس فردا اون بچه رو محدود میکنه نمیزاره تا سر کوچه بره و اون بچه هر روزش نفرین می ...

اره میدونم محدود میکنه ولی حداقل اینطوری من کنارشم هواشو دارم حداقل باهاش حرف میزنم براش روشن میکنم اما اگ با پدرش کار ب جدای بکشه و اذیتمون کنه بدتر میشه مگر اینک بزرگتر شه اگ باباش ادامه داد بیاد بامن تا جدا شم ازش اما در کل پدرش برا دخترش کم نذاشته تا الان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من چادریم.باحجابم همسرم هم مذهبی اما نمیگه نرو بیرون یا تنها نرو.خونه پدری هم مذهبی اما کاملا م ...

اصلا اتفاقا آدم های مذهبی بهترن تو این موارد چون خدا و پیغمبر حالیشونه شوهر منک دین و ایمان نداره اصلا من آزادی ندارم برا بیرون رفتن حتی با چادر خواهر..‌قدر دانش باش

اگه آدم بدونه وقتی این کاروکنه کتک میخوره وآبروش میره چی ؟؟؟؟؟؟من مجردبودم کتک میخوردم ولی دانشگاهمو ...

آبروش بره؟ اگه توی شهرستانایی ک فکرشون برا عهد بوق هستن نیستی، باید بگم ک توی شهر ادم از حقش دفاع کنه ابروش نمیره. نه توی این زمان. ابرو فقط حرف مردمه. فقط شایعه هایی هس ک میسازن. 

ادما رو محدود میکنن بعد اون ادما میشن مادرای جامعه. میشن یکی مثل مادره من ک الان توی این سن ۴۰ سالگی ...

جنگیدن برای ازادی معقول و مشروع درسته ولی روشی که گفتید سالم نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اصلا اتفاقا آدم های مذهبی بهترن تو این موارد چون خدا و پیغمبر حالیشونه شوهر منک دین و ایمان نداره اص ...

تا حدودی موافقم. ولی هر کسی ک نگاهش ب خدا باشه و انسانیت داشته باشه، معمولن کمتر شکاکه. اونایی ک ی ریگی به کفششون هست، شکاک ترن چون یا میترسن همون اتفاق برای خانوادشون بیفته و محدود میکنن. یا چون خودشون توی ازادیشون هر غلطی میکنن، فک میکنن زن و بچشون هم همون غلطو میکنن

خب اینارو امروز دارن میکنن تو مغز خانما . که اگه تا حالا درس نخوندی و شنا نرفتی و دنبال ارزوهات نرف ...

دقیقا الان ک ما ها بچه داریم دیره برا خانوم خودمون شدن باید تو مجردی یکی بهمون یاد میداد الان باید بچسبیم ب بچه ک عقده ای و بدبخت نشه حداقل اوضاعش از ما بدتر نشه

جنگیدن برای ازادی معقول و مشروع درسته ولی روشی که گفتید سالم نیست

روش سالمش رو شما بگید. من یکم خشن گفتم قبول دارم😄 اعصاب نمیزارن برام 

دقیقا الان ک ما ها بچه داریم دیره برا خانوم خودمون شدن باید تو مجردی یکی بهمون یاد میداد الان باید ب ...

حداقل بچه هاتونو خوب بزرگ کنید. ازادی بزارید در اختیارشون. باهاشون جوری رفیق باشید ک وقتی توی مشکلی افتادن، نگن وای بابام میکشتم. بگن باید ب بابام بگم! 

روش سالمش رو شما بگید. من یکم خشن گفتم قبول دارم😄 اعصاب نمیزارن برام 

امتیاز گرفتن خوبه

معدل خوب میارم جایزه ام فلانه 

توی کارهای خونه نقش فعال دارم در ازای بهمان امتیاز 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

تا حدودی موافقم. ولی هر کسی ک نگاهش ب خدا باشه و انسانیت داشته باشه، معمولن کمتر شکاکه. اونایی ک  ر ...

دقیقا عزیزم منک مطمعنام شوهرم شیطونی میکنه تنها دلیل زندگی باهاش اونم با این شرایط دخترمه نمیتونم تنهاش بذارم با این مرد

دانشگاه رفتن هیچ عیبی نداره!!  باید برنامه ریزی کنن به بچه هم برسن یا نیروی کمکی بگیرن. شوهر ب ...

شما درست میگید.دانشگاه رفتن ایرادی نداره. ولی باید ب بقیه وظایف هم برسن. حالا بچه ها هم کمک میکنن. ولی مادر من فکر میکنه وظیفه من هست ک توی اوج جوونی برای خونه کار کنم. در صورتی ک من خونه بابامه. و خانوم خونه مادرم هستن. اگرم کاری بکنم، لطف کردم و کمک به ایشونه