2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چیا؟

بهداشتی..یه مربی کارآفرین خوب بگیر که تخصصش فروش اینترنتی هست ..تا تخصصشو یاد نگیری فایده ندارع

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

بچه ها من کار ویترای میکنم 

خیلیی درامد داره هر تابلو کمه کمش ۱۰۰ تومن سود داره 

الانم دارم کلاس مجازی برگذار میکنم هزینشم خیلی پایینه 

اگه دوست دارین میتونم اسمتونو بنویسم کلاسام از هفته اول شهریور شروع میشه ۸ جلسه هفته ای ۲جلسه 

بعد اتمام کلاسا مطمئن باشین راحت ماهی ۲به بالا میتونین درامد داشته باشین

منم  نمیدونم چکنم میترسم چیزی درست کنم نخرن بخوره تو ذوقم  کلا منصرف بشم

عزیزم منم دلم میخواست کار کنم البته بجز اینترنتی و اینستاگرام.ولی شما اگه میتونی یکم لباس زیر بخر بعد آنلاین بفروش.درامدش خوبه

آره خب دوس دارم تو اینستا آنلاین شاپ راه اندازی کنم مثلا لباسو اینا ولی میترسم نتونم بفروشم یا جا ب ...

یه پیجی هست کارهاش خوبه فقط برای فروش همکاری کن مثلا اینستا یا تلگرام 

جنسهاش هم از نظر قیمت خوبه و فوری به دست مشتری می رسونه من خودن ازشون خرید دارم بتونی باهاشون همکاری کنی خوبه 

پبجش برات می فرستم باهاشون صحبت کن راهنماییت می کنند

هزینه کلاسات چقدره

الان هرجا برین کمترین هزینه ۲۵۰ به بالاست تازه همه چیم یاد نمیدن 

من برای اینکه همه بتونن شرکت کنن ۸۰ تومن درنظر گرفتم 

اونم ۴۰ تومن برای ثبت نام پرداخت میکنین اگه راضی بودین برای جلسه ۵جم بقیه رو پرداخت میکنین 

یعنی جلسه ای ۱۰‌ تومن 😐 کجا با این قیمت اموزش میدن واقعا

منم  نمیدونم چکنم میترسم چیزی درست کنم نخرن بخوره تو ذوقم  کلا منصرف بشم

نباید جلو جلو درست کنی که رو دستت بمونه

باید اگه محصولاتت خوراکی هست قبلش بین دوست و آشنا تبلیغ کنی مثلا برای فلان روز سفارش کیک. باقلوا. حلوا .....دارم سفارش بدین بعدا شرمنده تون نشم