2777
2789
عنوان

حالم واقعا خوب نیست...

102 بازدید | 12 پست

دختر داییم داره میره کلاس هفتم و تیزهوشان قبول شده

توی ی شهر بزرگ زندگی میکنه از کلاس اولشم رفته مدرسه ی غیر انتفاعی 

یادمه اون موقع دلم میخواست آزمون بدم اون یکی داییم که معلمه مادرمو منصرف کرد منم که بچه...

ما تو ی شهر کوچیک زندگی می‌کنیم که حتی ی مدرسه ی غیر انتفاعی نداره(منطقه 3 هست)

الان ورودی دهم هستم و راهنماییمو تو ی مدرسه ای درس خوندم که معلمان به زور دست چپ و راستشونو تشخیص میدادن اما با این حال بازم معدلم ۲۰ بوده

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

یکی از زنداییام زنگ زد به مامانم گفت بذار دخترت بیاد اینجا بمونه خوابگاه و ی مدرسه ی خوب ثبت نام کنه استعداد داره اونجا بمونه حیف میشه خانوادمم با این موضوع مشکلی ندارن اما خب واقعا دوری از خانواده سخته و سهمیه ی منطقمو از دست میدم. بهشون میگم خب به خاطر من این 3 سال و بیاید اونجا اما قبول نمیکنن

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

آزمون نمونه شرکت کردم اما چون دروس درست باهام کار نشده بود ترسیدم که نیارم و شرکت نکردم
الان وردی دهمم و میخوام رشته تجربی بردارم میترسم با این وضعیت به هدفم نرسم
چقد دلم میخواست به جای اون بودم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهمیه منطقه داری دیگ نگران چی هستی؟ 

مدرسه ای که میخوام ثبت نام کنم اصلا قبولی نداره

عزیز دلم آره واقعا سخته دوری از خانواده ولی بیشتر ب فکر آینده و پیشرفت خودت باش تموم میشه بالاخره ی کاری نکن سال ها بعد پشیمون بشی

اتفاقا معدل ۲۰ تو توی این شرایط خیلی ارزش بالاتری داره نسبت ب معدل اون 

بخندی میگذره،نخندی هم میگذره؛پس بخند تا خوش بگذره🙃♥️

تو دانشگاها هیچ حلوایی خیرات نمیکنن دوست من . بدتر از سر تنهایی ممکنه با یه عده ادم بی خود آشنا شی که کم هم نیستن ... مهم عشق به رشته و کاریه که دوست داری .. شما دانشگاه شریف هم کامپیوتر بخونی باز باید دوره های نرم افزاری رو بیرون دانشگاه بخونی ... 

دانشگاههای ایران از رده خارج شده کلا . صرف مدرک گرایی شده و هیچ جا بواسطه مدرک به شما کار نمیده میبینه ببینه چقد کار بلدی .

بیخودی خودتو از جو گرم خانوادت دور نکن .

عزیز دلم آره واقعا سخته دوری از خانواده ولی بیشتر ب فکر آینده و پیشرفت خودت باش تموم میشه بالاخره ی ...

🥲💔

عه چ بد  ولی اگ میدونی ک حتمن بری ی شهر دیگ ب هدفت میرسی همین کارو کن چون بنظر منم حیفه اگ این ...

نمیدونم واقعا🥲💔

تو دانشگاها هیچ حلوایی خیرات نمیکنن دوست من . بدتر از سر تنهایی ممکنه با یه عده ادم بی خود آشنا شی ک ...

بالاخره باید از ی جایی شروع کنه الان دور نشه داشنشجو بشه ک باید بره 

لااقل الان بره ک ی دانشگاه خوب و رشته خوب قبول بشه

بالاخره باید از ی جایی شروع کنه الان دور نشه داشنشجو بشه ک باید بره  لااقل الان بره ک ی دانشگا ...

واقعا دلم به حال خودم میسوزه🥲💔