2777
2789
عنوان

تبعیض بین دخترام

408 بازدید | 17 پست

دخترام حدود دو سال تفاوت سنی دارن امسال پاییز ۱۵ و ۱۷ ساله میشن.تبعیض بین دختران اذیتم میکنه.همه انگار اولی رو بیشتر دوست دارن از هم کلاسی و دوست و معلم و مدیر گرفته تا فامیلای دور و نزدیک.دختر اولم همه جا دعوت میشه عروسی دوستاش تولد بچه های فامیل تولد دوستاش مراسمی جایی باشه زودتر از همه دعوته و میره با همه دوستاش صمیمیه خونه هاشون میره یعنی حتی با مامانای دوستاش هم ارتباط خوبی داره اما دختر دومم چی هیچ وقت کسی جایی دعوتش نمیکنه نصف دوستاش و هم کلاسی هاش باهاش مثل دشمن هستند از بچگی هیچ کس باهاش خوب نبود الانم لجباز شده بیقرار شده حتی شبا درست خوابش نمی‌بره با دختر اولم مشکل پیدا کرده ظاهرا چیزی نمیگه ولی من میفهمم باهاش مشکل داره

‌                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منو خواهرم، البته من اون دختر دومیتون بودم

احتمالا اونم مثل من تقریبا ساکت و گوشه گیر و دوستای کم

ولی الان‌من ۳۸۰درجه عوض شدم

تقریبا کاری نمیتونی بکنی جز اینکه ی کلاسی ثیت نامش کنی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

تورو خدا تو هواشو داشته باش بیشتر از دختر اولت اون شابد ازت بی محلی ببینه خیالش نباشه چون هواشو دارن همه ولی دومی خیلی براش سخت میگذره بهش بفهمون تو هر شرایطی تو دوسش داری و هوادارشی خاهش میکنم اینکارو بکن من درکش میکنم اگ احساس تنهایی کنه عقده ای میشه 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

تو سن حساسی تو خودت باهش برو این ور اون ور کافه پارک خریددخونه اقوامجایی دعوت شدنی ببرش خودت باهاش رفیق باش

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

عین منه 

با این تفاوت اونکه بیشتر توجه میشه خواهر کوچیک ترمه 

من از اینکه دیگران بهش توجه میکنن ناراحت نیستم 

ولی از اینکه مادر خودم فرق میزاره ناراحتم اینکه اون لباس بخواد باهاش میره بیرون 

میبردش دکتر 

میره کارای خونشو انجامومیده 

الانم بارداره گذاشته روسرش

منم تنها و تنها حتی کسی نیست برم لباس بخرم 

شما جای فامیل دوست اشنا رو براش پر کن❤

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
تورو خدا تو هواشو داشته باش بیشتر از دختر اولت اون شابد ازت بی محلی ببینه خیالش نباشه چون هواشو دارن ...

همش میگه من از هیچ کس خوشم نمیاد چون کسی از من خوشش نمیاد

‌                                                                                         

مثل منو خواهرم، البته من اون دختر دومیتون بودم احتمالا اونم مثل من تقریبا ساکت و گوشه گیر و دوستای ...

چیکار کردی عدض شدی؟

منم خیلی تنهام هیچ کس رو ندارم هیچ کس حتی مادر و خواهر 

تو پستم هم گفتم 

چیکنم مستقل بشم😔😔

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خیلی بده خیلی سخته به یه نفر بیشتر توجه بشه

خداروشکر شما متوجه شدید و میخواهید حل کنید 

نه مثل مادر من که دعوا راه بندازه و جای اینکه فکر کنه ببینه کجا کم گذاشته طلبکارم باشه

چیکار کردی عدض شدی؟ منم خیلی تنهام هیچ کس رو ندارم هیچ کس حتی مادر و خواهر  تو پستم هم گفتم&n ...

انقدر تنها بودم ک نگو

بعدش گفتم چرا من، خودم ب خودم کمک کردم

گفتم هرکی هرچی بگه جوابشو میدم اگ اون میتونه ناراحتم کنه چرا من نتونم اگ اون دلش میاد چرا من

دیگ خجالتو گذاشتم کنار یکم سخت بود ولی الان بیش اطز حد از خودم راضیم

حرفامو بااحترام میزنم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.