2777
2789

_وقتی با من بود یک ساعت بعد اینکه ب من شب بخیر گفته بود به یکی دیگ عشقم عشقم گفته بود و ازش عذرخواهی کرده بود نمیتونه بهش زیاد برسه اینروزا بخشیدمش گفت واس دوستمه

_توجیبش حشیش بود گفت واسه من نیس

_به تنها خاله ی مجردم  زده بود سلام عشقم چطوری میگفت اشتباه زدم

_مچشو میگرفتم داره به بقیه دخترانگاه میکنه تو خیابون تو مهمونی میگفت نه اونا نگاه میکنن 

_خساست و مامانی بودنش ک بماند حتی واسه بخشش مهریه و طلاقم رفته بودیم میگفت کارتمو جاگذاشتم تو حساب کن حاضر بود محضر دار بگه موجودی نداری ولی پول نده گیرم یادش رفت بود ۲۰تا کارت داشت زنگ نمیزد یکی پول بزنه

_رفتیم پاساژ تو مسافرت یه بارگفت کارتم جامونده زنگ زد مامانش ۷۰۰هزارتومن زد واسش...من کلا ازش یه هزارتومنیم نخواستم هیچ وقت 

_اوایل میگفت میریم خونه فامیلامون درحد دوتا ظرف جا ب جا کردن کمک کن،اخری منو پاگشا دعوت کرده بود فامیلش ۳۰نفر مهمون بود مامانش صدام زد بیا ظرفارو بشور حالا تو خونه پر خاله و دخترخاله همه نشسته بودن،شبش مامانش باهاش ۳ساعت حرف زده بودفرداش خودش میگفت ببین زنداداشم میریم هرجا ظرف میشوره کمک میکنه چ خودشو شیرین کرده کمکی پولی چیزی بخوان میتونن از فامیل بگیرن توهم مث اون باش دیگه چهارتا ظرف شستن ک اینهمه ادا نداره...میگفت دختر صاحبخونه از دانشگاه اومده خستس تو باید میشستی...

اینو بگم دوجا کار میکرد درامدشم خوب بود 

ازش دلکندما ولی یادش میفتم چندشم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین چیزی ک خودم بابتش خودمو سرزنش میکنم همینه

باز خداروشکر ایشاالله تجربه خوبی بشه برات. این عدم اعتماد هم طبیعی هست الان، ولی غیر منطقیه. سعی کن توسعه بدی خودتو به لحاظ فکری که تو کل زندگی موفق باشی و انتخاب های بهتری داشته باشی.😉