2777
2789
عنوان

تبعیض بین دخترام

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 17 پست
همش میگه من از هیچ کس خوشم نمیاد چون کسی از من خوشش نمیاد

وای خدا،،،، دقیقا داره ب مرز تنفر میرسه تورو خدا جلوشو بگیر اخر ب جایی میرسه که دیگ بهت نمیگ و کم کم خدای نکرده ب خودش آسیب میزنه تبعیض خیلی بده خیلی من خودم کشیدم ک میگم تمامی تعریف ها از خاهرم بود و هیچ کس هیچ وقت منو ندید الان از همه بدم میاد حتی ازدواج کردم جز شوهرم ک تمام محبتش ب من و بچمونه از پدر و مادرمم بدم میاد خونشون نمیرم هیچ جا نمیرم 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
خیلی بده خیلی سخته به یه نفر بیشتر توجه بشه

اره خیلی سخته. حالا بازم دخترات تفلوت سنی دارن. من تو فامیلمون دوقلو دختر داشتیم یکیشون خییییلی خوشگل تر بود فقط بخاطر همین همه اونو بیشتر دوست داشتن و اینقدم بیشعور بودن هی میگفتن این حق اونو خورده، این یکی به فلانی رفته اون به فلانی و....تازه درسخون ترم بود. هم معلما و بچه بیشتر دوسش داشتن هم فامیل

شاید شمام دخترت بزرگترت خوشگلتره...مردم عقل و شعورشون تو چشمشونه متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده خیلی سخته به یه نفر بیشتر توجه بشه

من حسادت نمیکردم چون مامان بابام منو بیشتر دوس داشتن و من درسم خیلی بود تو کل مدرسه اول بودم ؛ معلما منو دوس داشتن ولی بچه ها دشمنم بودن و الان با ۲۲سال سن هنوزم کسی دوستم ندارع ولی برام مهم نیس 

اما ببین از الان بفکرش باش ببرش مشاوره البته جای خوب؛ اگ رفتارای بدی داره سعی کن درسش کنی ک تو اجتماع جایگاه خودشو پیدا کنه و بعدا ب مشکل نخوره من این۲۲سال عمرم پر از خاطرات تحقیر و طرد شدن و تنهایی و دشمنی بقیس