موفقیت زمانی ب دست میاد ک از همون وقتی ک تصمیم گرفتین شروع کنین ن موکول کردنش ب وقت دیگ ای
کاربر پسر هستم پسری از جنس امید یه پسر دهه هشتادی پر از هدف من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاربر پسر هستم پسری از جنس امید یه پسر دهه هشتادی پر از هدف من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)
منم همینجور بودم اما متوجه شدم زمان رند و زمانی ک بگیم این تاریخ بهتره و فلان فقط آدم رو وادار میکنه دور شه از هدفش هر ی ثانیه ی فرصته پس چرا باید واسه اینکه میخوام زمان شروع رند باشه زمان شکستمو هم باهاش یکی کنم
و فرصتو از دست بدم