2777
2789

۲۴مرداد تولدمه و ۱۸ سالم کامل میشه.

کسی بوده که تلاش کرده باشه کلا عوض بشه و تونسته باشه؟

تونستید گذشته رو فراموش کنید؟

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

بهتره از آلان کم کم تلاش کنین 

موفقیت زمانی ب دست میاد ک از همون وقتی ک تصمیم گرفتین شروع کنین ن موکول‌ کردنش ب وقت دیگ ای

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          
بهتره از آلان کم کم تلاش کنین  موفقیت زمانی ب دست میاد ک از همون وقتی ک تصمیم گرفتین شروع کنین ...

ولی من همیشه دنبال یه زمام رندم😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستن توانستن نیست 

خواستن افریدنه 

آره چرا ک ن 

اگ واقعا با پشتکار و مصمم شروع کنین میتونین 

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          
من به همه گفتم درس تهش هیچی نیست مگه پارتی داشته باشی الان پزشکاشم بیکارن اگه امکانشو داری ارایشگر ...

درس خونم

ولی من همیشه دنبال یه زمام رندم😶

منم همینجور بودم اما متوجه شدم زمان رند و زمانی ک بگیم این تاریخ بهتره و فلان فقط آدم رو وادار میکنه دور شه از هدفش هر ی ثانیه ی فرصته پس چرا باید واسه اینکه میخوام زمان شروع رند باشه زمان شکستمو هم باهاش یکی کنم

و فرصتو از دست بدم