2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته بیاین

196 بازدید | 24 پست

بچه ها امشب رابطه داشتیم و اصلا قصد بارداری ندارم ...اما برای اولین بار همسرم کاری ک نباید رو کرد خیلی نگرانم ...تو این یکسال اکثرا رابطمون پیشگیری طبیعی بود زمانی ک کمی هم شک میکردم قرص اورژانسی میخوردم برای کم و زیاد ...اما امشب خیلی نگرانم تا فردا ظهر ک بخام از سرکار برگردم قرص بخرم مشکلی پیش نمیاد ؟!با ی بار ادم باردار میشه؟

احتمال داره بشي. نميشه الان بري داروخانه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تایم تخمک گزاریت باشه باردار میشی ،باید بری چک کنی ببینی الان تو چه دوره ای از ماهانه ات هستی ،

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

حتما قرص اورژانسی بخور،من دقیقا با یه بار الان باردارم تازه پنج روز هم ب تخمک گذاریم مونده بود برا همین سرسری گرفتم اگه واقعا بچه نمیخوای خام حرف هیشکی نشو،منم شنیده بودم ک در زمان غیرتخمک گذاری احتمالش فقط بیست درصدی و اورژانسی نخوردم دیگه از گناه سقط هم ترسیدم و الان سه ماهمه

نه اصلا نمیشه فردا هم میرم سرکار با سرویس تا ساعت ۲ ظهر 

چند روز از اخرين پريوديت گذشته؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه