2777
2789
عنوان

خانم های گواهینامه دار بیایید

88 بازدید | 6 پست

خانما کسی هست نمونه سوالات آیین نامه جدید رو داشته باشه بفرسته برام فردا امتحان دارم چجوری بخونم قبول شم. اگه کسی داره بگه آیدی تلگرام بدم برام بفرسته جدید باشه لطفا

عزیزم تو گوگل سرچ کن میاد واست 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه فردا می‌خوام برم ثبت نام.چند وقت طول می‌کشه از روز ثبت نام تا اتمام آموزش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من به شخصه اصلااااا کتاب و نخوندم

فقط چندین تا نمونه سوال کار کردم

بزن تست درایو مجموعه سوالارو میاره

چند مجموعه بزن

من همون بار اول با ی غلط قبول شدم

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
منم تازه فردا می‌خوام برم ثبت نام.چند وقت طول می‌کشه از روز ثبت نام تا اتمام آموزش

۱۲ جلسه ۲ ساعت عملی باید بری ۵یا۶ جلسه کلاسا آیین نامه است که از رو کتاب تدریس میشه کلا مرتب بیوفتی دنبالش ۲یا۳ ماه طول می کشه اگه که زود قبوب بشی زود تر تمون می کنی