2777
2789
عنوان

با اینقدر درآمد زندگی سخته؟

788 بازدید | 69 پست

نامزدم تازه‌ رفتند سرکار فعلا دوره‌ رفته ده‌ میلیون حقوقشه خیلی کمه؟! چیزییم نداریم فعلا یه‌ خونه‌ که‌ مادر پدرشون دادن خیلی خوبه و قراره اونجا زندگی کنیم.

من خودم فعلا سرکار نیستم.

بنظرتون میشه صاحب خونه‌ بشیم با این درآمد؟!

پدر مادر هردومون وضعشون خوبه‌ ولی خب کمک‌ اینا نمیکنند خودمونیم.فقط خرج‌ عروسی رو گفتند تقبل میکنند دستشون دردنکنه البته خودم خیلی دلم نمیخواد عروسی بگیرم.

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺

تازه رفته سرکار

حقوقش ده تومن

خوبه دیگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تقریبا اگر تو شهر کوچیک باشین 

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️

فقط سعی کنید از همین اول زندگی این فکرا رو نکنید که کمتر خرج کنم زندگیم جلو بیوفته چون اینطوری فقط آقاتون رو تنبل بار میارید،ازش بخواید.

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.