2777
2789

سلام. خواستم بدونم علائم آلرژی نوزادتون چیبود و دقیقا چطور متوجه شدین و اینکه چه رژیمی دارین؟ چون واقعا نمیشه انگار چیزی خورد شما چی میخورین 

من ی ذره شیر میخوردم بالا میورد اینقدر بالا میورد و زور میزد دل دردم بود دکتر گفت رفلاکس داره و ب پروتیین گاوی حساسه بعد شیر خشک شروع کردم بیباک ای ار خورد و دارو بهتر شد

داداش من حساسیت داشت .صورتش وپاهاش قرمزمیشدوزخم میشد 

تادوسال همینطوری بود .مامانم لبنیات مصرف میکردولی خیلی کم 

دکتربه داداشم پمادداده بودواسه موقع هایی که بدنش قرمزمیشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم پسر منو از جوش های روی گونش متوجه شد دکترش ک بشدت هم خشک میشدن. واسه همین ک چیزی هم نباید ...

فقط جوش هاش؟ آزمایش نداد؟ مدفوعش مخاطی بود یا خون داشت مثلا

فقط جوش هاش؟ آزمایش نداد؟ مدفوعش مخاطی بود یا خون داشت مثلا

جوش هاش زخم میشد کلا و پوستش بقدری خشک بود ک شکننده شده بود🤦🏻‍♀️

مدفدعش دوسه باری رگه خونی داخلش بود. 

الانم یکسال و هشت ماهشه با کمترین لبنیات حتی یک قاشق دوباره روی گونه هاش همونطوری میشه

حتی خوردن شکلات که توش شیر باشه ممنوعهبرای خودت شیر زیرو بگیرشیرینی اگه دلت خواست نون برنجی بخور

اخه اصلا نمیدونم حساسیت داره یا نه . فقط این که مدفوعش کلا خلطی و کشدار اغلب . خون هم ندیدم و اینکه موقع دفع خیلی زور میزنه و نفخ داره . بیشتر علائمش به رفلاکس میخوره فقط همین مدفوع مخاطی شکاکم کرده . آز مدفوعم دادم واسش چیزی نشون نداد

جوش هاش زخم میشد کلا و پوستش بقدری خشک بود ک شکننده شده بود🤦🏻‍♀️مدفدعش دوسه باری رگه خونی داخلش بو ...

دختر من مدفوعش مخاطیه همیشه و اینکه زور میزنه و نفخ داره  . بیشتر علائمش به رفلاکس میخوره نمیدونم حساسیت داره یا نه . آزمایش مدفوعش هم چیزی نشون نداد