2777
2789
عنوان

یعنی باید تا آخر عمرم قرص بخورم🙂

145 بازدید | 13 پست

۶ساله درگیر پنیک و افسردگی و وسواس فکری و..شدم سالای اول نامرتب دکتر میرفتم ولی پارسال مرتب رفتم دکتر و زیر نظر دکتر دارو خوردم و بعد یکسال دکتر داروهام قطع کرد.. الان نزدیکه۶ماهه دارو نمیخورم ولی تو این۶ماه تا حالا چندباری دوباره حالم بدشده..الانم درحال حاضر حالم بده تصمیم دارم دوباره قرصمو شروع کنم😑 یعنی من باید تاآخر عمرم قرص بخورم😐اگه یروز دیگه حتی قرصم برام اثر نداشت چی... خدایا این امتحانه یا مجازات یا رسالتمه😶 شایدم سبک زندگیمه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اضطراب مزمن دارم، تنگی نفس می گیرم اکثر اوقات. دارم دارو میخورم. اینم مثل بقیه بیماری ها

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وقتی افسردگی میگیری نرو سمت داروبرو سمت کارهایی که حالت و خوب میکنهی هنر یاد بگیری مهارت یاد بگیر صب ...

خواهر اگه پول این چیزا داشتم که اصلا حالم بد نمیشد😑😐😅😄