2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تادوسال دیگه خوب میشی اقدام کن چون تادوسال بچه شیرمیخوره ولباس های اولی رو میپوشه

از دو روز دیگه خبر ندارم

خدا خواسته حامله شدم چقدر خوشحال بودم از دو دلی خلاص شدم ۹ هفته ایست قلبی کرد سقط کردم هنوز جلو چشمام ا ماه بیشتر سقط شد هروز با عکسش گریه میکنم😢😔 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
من خودم ۲ برادر و ۱ خواهر دارم.اگه خواهر نداشتم دق کرده بودم.خیلی همدم برام

خوشبحالت. مام دوتاییم من ی برادر دارم از خودم بزرگتره. انقد تنهام و وقتی میبینم یکی خواهر داره انقدر حسرت میخورم. اخه خیلی چیزا رو نمیشه ب برادر گفت و چون همجنس نیستیم درک نمیکنه ولی خواهر یجورایی مادر دومه ادمه و دلسوزه و میتونه همدم باشه. من همش ب مامانم میگم تقصیر توعه ک ی خواهر نیاوردی برام

اینکه برای بچه های دیگه گریه میکنه و احساس تنهایی میکنه با اوردن یه بچه ی دیگه مشکلش حل نمیشه چون تا اون موقع حداقل ۷ سالش شده و شما با بارداری اونو بیش از پیش تنها میکنید. اگر تو خونه سرگرم بشه و با شما وقت بگذرونه دیگه احساس تنهایی نداره. خیلی از بچه ها رو دیدم که با وجود خواهر و برادر تو خونه بازم دلشون جمع بچه ها و مهمونی رو میخواد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اوصاع مالیتون خوبه پسرم ۷ سالش اوصاع مالی تعریفی نداره  خودم هلاک بچه دومم  ت بد برزخی ...

متوسطه.ولی گرفتار نیستم

ولی خب بچه بیاد سختی خودشو داره هم از نظر مالی هم آرامشی

واسه ما خوب نبود من ۷ سالم بود مامانم بخاطر تنهاییم آبجیم رو باردار شد تا اون به دنیا بیادو بزرگ بشه ...

پس فردا که ازدواج کردی ارزش خواهرت رو میفهمی بذار بزرگتر بشه به سن حداقل ۱۵، ۱۶ سالگی برسه 

تو که برای دومیه که خیلی خوبی 

من و خواهرمم ۷ سال اختلاف سنی داریم 

مگه بچه باید فقط همبازی باشن 

اتفاقا وقتی اختلاف سنیشون کمه هم به هم حسادت میکنن هم برای مادر سخته 

منم با پسر ۶ سالم همین مشکل و دارم یه بار اقدام کردم بچم سقط شد باز دارم اقدام میکنم همه خوبه هم آدم ...

نوزادی دخترم خیلی بهم سخت گذشت.الان همسرم و همه میگن دخترم تنهاس گناه داره.واسه اونه به فکر افتادم

متوسطه.ولی گرفتار نیستم ولی خب بچه بیاد سختی خودشو داره هم از نظر مالی هم آرامشی

من بیشتر از پسرم حس نیاز ب بچه دوم ب ویژه دختر دارم

کاش اوصاع مالیمون خوب بود بدون شک میاوردم با تمام سخییاش. اخه حاملگی من خیلییییی سخت ویار وحشتناک دارم تا ۴ ماهگی حتی ابم نمیتونم بخورم با اینکه تشنه میشه ولی میاوردم 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
من بیشتر از پسرم حس نیاز ب بچه دوم ب ویژه دختر دارم کاش اوصاع مالیمون خوب بود بدون شک میاوردم با تم ...

عزمزمه ایشالا خدا هم وصع خوب بهتون میده هم بچه های سالم و صالح 

دختر برکت میاره تو زندگی میگن هر وقت دیدید یه برکتی تو زندگیتون اومد بدونید بچتون دختره 

و اینکه ویار دختر و پسرم باهم فرق داره

انشاالله بعدی جاشوپرمیکنه به بعدی فکرکن غصه نخورجانم

ممنون اگه بعدی باشه همسرم اصلا بچه دوم نمیخواد💔