2777
2789

مخالفممممم

شدید کشیدم که میگم بچه فقط یدونه 

الان تنهاست می‌دونم تنهایی خیلی سخته اما وقتی به سن من برسه ازتون تشکر کنه و شما می فهمید بهترین تصمیمی بوده که می‌تونستین براش بگیرین واقعا تک فرزندی عالیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف کسایی که میگن نیارگوش نده فاصله 5بهترینه یکی دیگه بیارتنهاییش بیسترنشه من اشتباه کردم 8سالشه ...

منم با خواهر برادرام همین طور ۸،۷ سال اختلاف سنیمونه 

خیلی خوبه بزرگه همیشه کمک حاله آدم چه برادر بزرگ چه خواهر 

از سن حسادت بچه گانه هم خارج شده تازه کمک حال شما هم هست

منم همین شرایط شما روداشتم اوردمش دومیوایناهاش

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من موافقم... دختر منم تنهاست ولی تا حالا گریه نکرده... سرگرمش کن خودت.. ما انقد بازی میکنیم و پارک م ...

هرچقدر هم شما سرگرمش کنید باز هم بچه ها نیاز دارن یه خواهر برادر داشته باشن 

من هرکی رو دیدم ناراضی نبوده 

درسته آدم با خواهر برادرش دعوا میکنه ولی به وقتش جونش هم براش میده 

روزی هم واقعا خدا میرسونه خدا رو شکر ما هرچی نیاز بوده تو زندگیمون داشتیم 

به نظرم زودتر بیار عزیزم نذار دیرتر از این بشه دیگه 

واقعا بهترین کارو می‌کنی بیاری هم در حق بچه اولت هم در حق خودت و همسرت 

الان تو این زمونه بچه حداقل بهتره دو تا باشه یا بیشتر باشه بهتر

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
به حرف کسایی که میگن نیارگوش نده فاصله 5بهترینه یکی دیگه بیارتنهاییش بیسترنشه من اشتباه کردم 8سالشه ...

اوصاع مالیتون خوبه

پسرم ۷ سالش اوصاع مالی تعریفی نداره 

خودم هلاک بچه دومم 

ت بد برزخی هستم این روزا

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

منم با پسر ۶ سالم همین مشکل و دارم یه بار اقدام کردم بچم سقط شد باز دارم اقدام میکنم همه خوبه هم آدم از آینده نگرانه توکل به خدا انشالله خدا به همه بچه  سالم و صالح بده،من پسرم بیش فعال بود تازگیها آروم شده ،شما چرا زودتر دومی رو نیاوردی که فاصله سنی کمتر بشه؟

من موافقم... دختر منم تنهاست ولی تا حالا گریه نکرده... سرگرمش کن خودت.. ما انقد بازی میکنیم و پارک م ...

منم کلی باهاش بازی میکنم کتاب میخونم وکلاس نوشتمش.ولی در کل همیشه واسه بچه های کلاسشون گریه میکنه که دارن میرن