من کاملا موافقم ب شرطی ک فاصله شون کم باشه پسرم ۴ سالش بشه ان شالله اقدام میکنم واس دومی.. نمیخام بچه م مثل خودم تنها باشه دوس دارم برادر خواهر داشته باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دوست ندارم اولی رو هم داشته باشم چون جمعیت ایران نسبت به دوران بچگی من خیلی زیاد شده و طبیعت از بین رفته فقر زیاد شده انسانیت کم شده خلاف زیاد شده من دوست ندارم به واسطه من انسان. دیگری تولید بشه دوست دارم یه بچه که نیازمند خانواده و محبت هست اما محرومه به فرزندی قبول کنم
چون تمام وقت پدر و مادر صرف یه نفر میشه همه مهر و محبیتشون برای یه نفره اون یه نفره کلی توی رفاه هست و پدر و مادر هر چی دارن جمع میکنن فقط واسه اون یه نفر پس باید آینده روشنی داشته باشه بعدش دیگه مسئولیت خواهر برادر کوچکتر و زورگویی خواهر و برادر بزرگ تر به سرش نیس هر چی میخواد داره عقده ای بار نمیاد و رابطه اش با پدر و مادرش صمیمی تره و اینکه یاد میگیره توی این دنیا به هیچ کس جز خودش تکه نکنه مستقل به بار میاد منطقی میشه نه احساسی میدونه همیشه خودشه خودش وابسته کسی نمیشه توی این دنیا خواهر و برادر الزامات زندگی نیستن ولی پول و تجربه چرا