2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه ایشالا خدا هم وصع خوب بهتون میده هم بچه های سالم و صالح  دختر برکت میاره تو زندگی میگن ...

یعنی میشه اصاع مالیون ب راه شه من دختر دار شم

خدا از دهنت بشنو خودم ک کلا این روزا نا امید خستم خیلییی

الهی هیچ حسرتی ب دلت نمونه💚

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
خوشبحالت. مام دوتاییم من ی برادر دارم از خودم بزرگتره. انقد تنهام و وقتی میبینم یکی خواهر داره انقدر ...

عزیزم

دختر منم فقط خواهر میخواد.میگه خودم همه کاراش رو انجام میدم خخخخ

من خودم فعلا دو تا دارم البته دوقلو هستن.

اما بنظرم کسایی که مثلاً 4 تا بچه دارن انگار یه جامعه کوچولو به بچه هاشون هدیه دادن .

چالشهای سازنده میتونن داشته باشم کنار هم.

استقلال و بهتر یاد میگیرن .

لوس نمیشن .

نظرم کااااااملا شخصیه .

نوزادی دخترم خیلی بهم سخت گذشت.الان همسرم و همه میگن دخترم تنهاس گناه داره.واسه اونه به فکر افتادم

حتما بیار خدا بزرگه منم میارم باید فکرمونو مثبت کنیم من با وجود یه سقط بازم امیدوارم خدا بهم بچه سالم و صالح میده

من دوست ندارم اولی رو هم داشته باشم چون جمعیت ایران نسبت به دوران بچگی من خیلی زیاد شده و طبیعت از بین رفته فقر زیاد شده انسانیت کم شده خلاف زیاد شده من دوست ندارم به واسطه من انسان. دیگری تولید بشه دوست دارم یه بچه که نیازمند خانواده و محبت هست  اما محرومه به فرزندی قبول کنم 

چرا تک فرزندی خوبه؟

چون تمام وقت پدر و مادر صرف یه نفر میشه همه مهر و محبیتشون برای یه نفره اون یه نفره کلی توی رفاه هست و پدر و مادر هر چی دارن جمع میکنن فقط واسه اون یه نفر پس باید آینده روشنی داشته باشه بعدش دیگه مسئولیت خواهر برادر کوچکتر و زورگویی خواهر و برادر بزرگ تر به سرش نیس هر چی میخواد داره عقده ای بار نمیاد و رابطه اش با پدر و مادرش صمیمی تره و اینکه یاد میگیره توی این  دنیا به هیچ کس جز خودش تکه نکنه مستقل به بار میاد منطقی میشه نه احساسی می‌دونه همیشه خودشه خودش وابسته کسی نمیشه توی این دنیا خواهر و برادر الزامات زندگی نیستن ولی پول و تجربه چرا

انشاله اوضاع همه درست بشه همینطور شما عزیزم

ممنون از دعاتون ان شالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

ببخشید ت تاپیک تون خیلی حرف زدم  درد دلم گفتم اصلا حال خوب نبود تاپیک شمارو دیدم داغ دلم تازه شد

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.