هرروز توهین میکنه فحش میده دیگه اعصابم نمیکشه قرار بود پدرم حمایتم کنه ازش طلاق بگیرم اما حوصلش نکشید من و بچه را دوباره راهیه خونه کرد دیگه بریدم هروقت مییام به خودم میگم درست شده اما دوباره فحش و بددهنی شروع میشه بچم آرامش نداره خودم آرامش ندارم بیچاره ام کرده دیگه راهی برام نمونده گفتم بره از خونم بیرون
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الانم میگه تقاص کارتو پس میگیری خوب چیکارش کنم چقد فحش ناموسی اصلا یه آدم تا کجا میتونه طلاقت بیاره میگم ولم کن برو پی زندگیه خودت
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
به خدا اول زندگی معتاد بود کاری کردم ترک کرد پول دادم درس خوند کارشو درست کردم ماشینم واسش خریدم دیگه بسمه نمیتونم تحملش کنم بیچارم کردم هیچی سرش نمیشه هیچی بچم آرامش نداره هیچکس کمکم نمیکنه ازش جدا شم
اگه خونه داری خب طلاق بگیر عزیزم کاش منم خونه داشتم ی شغلی هم برا خودم پیدا میکردم از خانواده ...
هم خونه دارم هم شاغلم میگه بچه رو میخوام
به خدا اول زندگی معتاد بود کاری کردم ترک کرد پول دادم درس خوند کارشو درست کردم ماشینم واسش خریدم دیگ ...
والا به زنی مث شما کی جز خودت میتونه کمک کنه؟🤷♀️🤷♀️🤷♀️شاید اگر کمتر قهرمان میشدی این و اونو نجات میدادی یه جاهایی اجازه میدادی بقیه کمکت کنن الان نیاز نبود هوار بکشی بگی توروخدا بیاین کم آوردم 🤦♀️