2777
2789

خانوما پسرم اصصصلا شربت نمیخوره اگه بخوره هم سریع بالا میاره،هفته پیش اسهال داشت دو بار بردمش دکتر با هزار بدبختی داشت خوب میشد که سرماخوردگی شدید گرفت،گلودرد و سرفه و عطسه و خلط زیاد داره،دکترم دیگه نمیاد اصن اسمش میاریم میلرزه که میگم الان غش میکنه خلاصه امروز ناچارا یه کپسول ازیترومایسین نصفشو خالی کردم بعد دوباره بستمش دادم خورد حالا نمیدونم ضرر نداره؟ادامه بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده، بدون اجازه دکتر آخههههه

بچه من ۴ ساله فقط شربت میده دکتر

یکی دیگه ۸ ساله تازه امسال کپسول دوز پایین تجویز کرد

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
شربت برا تب میدی بالا میاره

کلا از نوزادی بدقلقه برای هرررر چیزی و هر کاری،شربتم تا همین هفته پیش هیچ وقت نمی خورد دیگه دید میخوایم بهش سرم یزنیم جیییغ زد و منو بوس بارون میکرد میگفت آمپول نه بریم خونه شربت میخورم،بچم سر قولش موند تا چهار روز با بدبختی خورد ولی روز پنجم به محض خوردن شربت سریع عوق میزد کاملا غیرارادی

ب بچه چار ساله چطو کپسول دادی ؟ ازیترمایسن ۲۰۰بخر هر ۱۲ساعت ۵سیسی اگه وزنش اگه ۱۵ب بالاس

هرگز موفق نشدم این شربتو بهش بدم،امسال که بزرگتر و عاقل تر شده میگه قرص بده بخورم زود قورتش میدم ولی شربت نه،دکترشم در مورد آستامینوفن و سرماخوردگی گفت نصفش بده بخوره عیبی نداره

شربت گیاهی یا شربت طعم داربگیر

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
هرگز موفق نشدم این شربتو بهش بدم،امسال که بزرگتر و عاقل تر شده میگه قرص بده بخورم زود قورتش میدم ولی ...

کوریزان شربتهاش طعم دار اون بگیر

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
هرگز موفق نشدم این شربتو بهش بدم،امسال که بزرگتر و عاقل تر شده میگه قرص بده بخورم زود قورتش میدم ولی ...

درموردشربت برا تب  وسرماخوردگی مارک کوریزان عالیه پسر منم شربت استامینوفن معمولی بهش میدادم سریع عوق میزد وبالا می اورد ولی کوریزان که چندبار دادم بهش ساخته

بی توقع مهربان باشیم...