2777
2789
عنوان

گناه کبیره

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 51 پست
چله سوره نور واسه چه حاجتی گفت بخون

برای گناه گفتن‌ نمیدونم منظورش چله  بود یا نه ولی گفتن انگاری هر روز بخون 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
توبه کن عزیز دلم خدا میبخشه

بعضی موقع واقعا ناراحت میشم با خدا صحبت میکنم میگم این نیازو تو در وجودم قرار دادی  ازت هم سه ساله ازدواج میخوام تا پاسخ مناسبی برای نیازم داشته باشم

الان گناهه من چیه که جور نمیشه و من دارم میشم زیر این فشار؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراده...! توکل کن بر خدا محکم برو جلو بزارش کنار اسیب روحی جسمی زیادیم به خودت اینجوری وارد میکنی...!

ن قبول نیست گناه کبیره داری انجام میدی...!

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
بعضی موقع واقعا ناراحت میشم با خدا صحبت میکنم میگم این نیازو تو در وجودم قرار دادی  ازت هم سه س ...

عزیز دلم خیلیا اینطورین مثل شما 

ولی باید تسلیم بشن در مقابل هوای نفس؟؟؟؟؟؟

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
بعضی موقع واقعا ناراحت میشم با خدا صحبت میکنم میگم این نیازو تو در وجودم قرار دادی  ازت هم سه س ...

من چی بگم پس عزیز دلم 

تاپیک‌ های منو ببین 

من فقط میخوام ازدواج کنم تا فرار کنم از این گناه 

چله حق شناس میتونی بگیری؟ اگه میتونی بگیر ترک گناه بکن 

التماس‌ دعا 😔

راسی چه چله ایی‌ داشتین ؟ 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

عزیزم فکر کن ی امتحانه خدا داره امتحانت میکنه ببینه میتونی یا ن اینجوری بهش فکر کن اینو بدون اگر گناه بزرگیو ترک کنی بعدش خیلی بیشتر از قبل به خدا نزدیک میشی 😍

عزیزم ورزش کن تا انرژی بدنت تخلیه شه 

گرمیجات نخورد مثل خرما موز گردو شیره خرما اب هویج

و در عوض سردیجات مصرف کن مثل ماست برنج 

ترشیجات کاهو خیار 

با سرکه ی انگور رحمتو بشور میلتو کم میکنه 

خودتو مشغول به کاری کن تنها نباش 

وقتی برو رختخواب که خیلییییی خوابت میاد 

و در اخر به شهدا توسل کن ازشون بخواه که بین تو 

و خدا واسطه شن و برات یه همسر خوب بفرستن 

ان شالله که عاقبت بخیر بشی 🌹💕

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕