دوستان من چله برداشتم برای باز شدن بختم از این طرف فشار رومه نیازی که همه دارن اذیتم میکنه و باعث میشه گناه کنم البته نه با نامحرم فقط خودمو تخلیه میکنم سوالم این بود که اینجوری چله ام قبول نیست؟
واقعا دست خودم نیس خیلی فشار رومه نمیدونم بابد چیکار کنم خاستگار هم دارم ولی هیچ کدوم اوکی نمیشه
طهارت داشتن برای بعضی اعمال شرط صحت عمله مثلا باااید موقع طواف کعبه و نماز و روزه طهارت داشته باشی یعنی غسلی به گردنت نباشه و بدن پاک باشه یا وضو داشته باشی. اگر طهارت نباشه اون عمل قبول نیس پیش خدا.
ولی چله گرفتن جز اون موارد نیست. ولی چون بدنت پاک نیس باید مراقب باشی دستت به اسم پیامبر و خدا و ایمه که تو دعا هست نخوره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم به خدا توکل کن بگو خدایامن به خاطرتواین کاروکنارمیزارم وچله ت هم ادامه بده مطمین باش جواب میگیری برای بازشدن بخت هم به امام جواد توسل بگیرین خیلی جواب میده وخوندن سوره احزاب هم جواب میده ان شاالله که بهترین همسرنصیبتون بشه