2777
2789
عنوان

گناه کبیره

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 51 پست
واقعا ؟؟؟خدا خیرت بده  کسی بهت گفته از کجا میدونی

طهارت داشتن برای بعضی اعمال شرط صحت عمله مثلا باااید موقع طواف کعبه و نماز و روزه طهارت داشته باشی یعنی غسلی به گردنت نباشه و بدن پاک باشه یا وضو داشته باشی. اگر طهارت نباشه اون عمل قبول نیس پیش خدا. 

ولی چله گرفتن جز اون موارد نیست. ولی چون بدنت پاک نیس باید مراقب باشی دستت به اسم پیامبر و خدا و ایمه که تو دعا هست نخوره.

این حکمشه

خب همون دیک برای تو ب نیت خودت چله کسا میخونم دیگ توکل بخدا انشالله ی بخت خوب نصیبت بشه

خیلییی ممنون ازتون خدا خیرتون بده انشالله هر چی از خدا میخواین بهتون بده منو واقعا مدیون خودتون میکنین 

براتون هر روز دعا میکنم ممنون ازتون خیلی خوشحالم کردین😍

من که پر از گناهم چله هام قبول نمیشه مطمعنم برای شما گره ی کارمو باز میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طهارت داشتن برای بعضی اعمال شرط صحت عمله مثلا باااید موقع طواف کعبه و نماز و روزه طهارت داشته باشی ی ...

یعنی این چله ای که دارم قبول میشه؟من چله سوره ی بقره برداشتم هر روز تو خونه پخش میکنم و گوش میدم قصد دارم بعضی از روزها هم کل سوره رو بخونم

خیلییی ممنون ازتون خدا خیرتون بده انشالله هر چی از خدا میخواین بهتون بده منو واقعا مدیون خودتون میکن ...

عزیز دلی انشالله تو حاحت روا بشی ...من قبلا چله برای چند نفر گرفته بودم الان فقط یکیشون مجرد مونده بقیه متاهل شدن ....انشااله ک برای توام جواب میده ❤😘

۲۱

عزیزم به خدا توکل کن بگو خدایامن به خاطرتواین کاروکنارمیزارم وچله ت هم ادامه بده مطمین باش جواب میگیری برای بازشدن بخت هم به امام جواد توسل بگیرین خیلی جواب میده وخوندن سوره احزاب هم جواب میده ان شاالله که بهترین همسرنصیبتون بشه

عزیزم به خدا توکل کن بگو خدایامن به خاطرتواین کاروکنارمیزارم وچله ت هم ادامه بده مطمین باش جواب میگی ...

الان از اول شرو کنم یا تا اونجایی که خوندم دوباره ادامه بدم؟