2777
2789
عنوان

یه دختری هست حاضره پول بده که یه پسری باهاش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 53 پست
به نظرم فقط اعتماد به نفس نداره

یه چیزی یاد گرفتینا دارم میگم مردم مسخرش میکنن یه نفر هم نمیخوادش همه میفهمن زشته باز میگی اعتماد به نفس.از نظر شما همه آنجلینا جولین شاید یا مثلا زشت نداریم اصلا😏

😂😂 واالا مخصوصا مردای اینجا از خدا شونه

این دیگه بدتر همشونه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه........بعد پسره میره میگه این پول داده من باهاش باشم............اینهمه دختر خوشگل تنهان.......... ...

تو جواب کدوم سوال گفتی نه؟ چون من اصلا نپرسیدم این کارو بکنه یا نه میخواد این کارو بکنه فقط بگین کجا بگه که خیلی بی حاشیه یکی رو پیدا کنه و چجوری بگه که کمتر عجیب باشه طرف قبول کنه

یه چیزی یاد گرفتینا دارم میگم مردم مسخرش میکنن یه نفر هم نمیخوادش همه میفهمن زشته باز میگی اعتماد به ...

آره دقیقا هیچ کس زشت نیست بعضیا خوشگلن بقیه نرمالن

بقیه به گور باباشون خندیدن که مسخره میکنن

تو جواب کدوم سوال گفتی نه؟ چون من اصلا نپرسیدم این کارو بکنه یا نه میخواد این کارو بکنه فقط بگین کجا ...

اگه میخواد اینکارو بکنه و تصمیمش قطعیه که هیچی دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تو چت با کسب اشنا شو

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عجب ! بره موسسات همسر یابی مورد معرفی میکنن یه مدت با پسره باشه خوشش اومد ازدواج کنن نیومد نه

خب هر پسری بیاد ببینه زشته میذاره میره.اونجا بگه شرایطم اینه میشه؟ مثلا بگن یه خانم زشت هست که حاضره پول بده برای رابطه؟اسم و مشخصات و کدملی میخوان اینا بعدا دردسر نشه آبروش بره🥲

همین جا ی کاربر کهکشان راه شیری هست ب اون بگو پول هم نمیگیره ب عالم و آدم داره درخواست میده

وای خدا نکشتت😂😂😂

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

پیشرفت کنه شاغل بشه بهترین پسرا میان سراغش برا ازدواج 

شخصا دو نفر رو میشناسم به حدی زشت بودن که من همیشه میگفتم کی اینا رو میگیره

ولی کارمند دولت که شدن ازدواج کردن

یکی شون با یه پسر بور خوشگل که اونم کارمند دولت بود و چند تا زمین و خونه داشت ازدواج کرد