2777
2789
عنوان

ندیدن جنین و ساک بارداری کوچیک در هفته ۶ و سه روز

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 92 پست
خداروشکر جنین تشکیل شده،آره اصلا داروهاتو قطع نکن حتما یه جای خوب برو،سونو خوده دکتر زیاد دقیق نیست ...

عزیزم پس دیگه بخودت استرس نده من مطمعنم ک میری و صدای قلب  نی نی خوشگلتو میشنوی و ایشالا که صحیح و سالم و سلامت باشه و براتون بمونه منم دیگه سپردم دست خدا ایشالا که اگه لایقم برام بمونه

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم منم فردا میرم  قلبش میزد؟؟

دکتر برام صدای قلبشو نذاشت فقط گفت که هم جنین هست هم قلبش ولی رشدش خوب نبوده

دکتر برام صدای قلبشو نذاشت فقط گفت که هم جنین هست هم قلبش ولی رشدش خوب نبوده

خب پس خیالت راحت باشه دکترها که خودت میشناسی،بادام درختی روزی ۱۵ تا بخور سیب،خربزه تخم مرغ آب پز هم میگن خوبه پسته هم بخور انشاالله رشد میکنه هفته اش هم خوب میشه

خب پس خیالت راحت باشه دکترها که خودت میشناسی،بادام درختی روزی ۱۵ تا بخور سیب،خربزه تخم مرغ آب پز هم ...

مرسی عزیز دلم باشه رعایت میکنم ایشالا که بمونه برام یه حس خیلی بدی دارم دوس ندارم از دستش بدم 

نه اصلا اینطور فک نکن حتما میمونه واست،سوره یاسین هم بخون

باشه عزیزم حتما ایشالا که شما فردا با خبرای خوب از نی نی تون خوشحالمون کنی عزیزم 😘

راستی حالت تهوع نداری علائمت تغییر نکردن؟؟

نه عزیزم حالت تهوع ندارم اصلا ولی سینه هام دوباره چند روزی بود که یکم درد داشت و تغییر شکل داد 

نه عزیزم حالت تهوع ندارم اصلا ولی سینه هام دوباره چند روزی بود که یکم درد داشت و تغییر شکل داد 

چقدر من و شما مثه هم هستیم،منم چند روزی هست سینه هام درد میکنه و کمی بزرگتر شده

انشاالله انشاالله بارداری خوبی و بدون استرس بگذرانی هیچوقت امیدتو از دست نده و مثبت نگاه کن هفته پیش دکتر ها یه حرف زدن این هفته خدا دلت شاد کرد

چقدر من و شما مثه هم هستیم،منم چند روزی هست سینه هام درد میکنه و کمی بزرگتر شده انشاالله انشاالله ب ...

مرسی نفسم ایشالا که مال شما حسابس خودش و قلبش رشد کرده و بسلامتی صدای قشنگ ضربان قلبشو میشنوی

ان شالله  که پوچ نیس به حضرت علی اصغر توسل کن 

من. ی هفته منتظر جواب آزمایش بودم ک بچم سالم باشه ان تی و ازمای غربالگری ریسک داشت 

امروز جوابم اومد خداروشکر همه چی خوب بود

تو این ماه از خودشون بخواه حتما حاجتتو میدم 

منم برات دعا میکنم

ان شالله  که پوچ نیس به حضرت علی اصغر توسل کن  من. ی هفته منتظر جواب آزمایش بودم ک بچم سا ...

مرسی عزیزم ایشالا که بچتونو به سلامتی بقل بگیرید خدا براتون حفظش کنه 

ان شالله  که پوچ نیس به حضرت علی اصغر توسل کن  من. ی هفته منتظر جواب آزمایش بودم ک بچم سا ...

عزیزم امروز رفتم سونو هم جنین بود هم قلبش تشکیل شده ولی رشدش کمه و دکتر گفت باید سقط بشه😢