2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا هوس میخوادت

ظاهرت هم چون به خودت میرسی خوبه و مورد پسند 

به نظر بقیه معمولی هستی منتها از اونا که با آرایش و تیپ زدن خودتو بالا میکشی

رژتم کمتر کن خیلی جلفه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

برا هوس میخوادت ظاهرت هم چون به خودت میرسی خوبه و مورد پسند  به نظر بقیه معمولی هستی منتها از ...

گلم تو رو خدا منم بگو

به منم بگو لطفا 

کی ازدواج می کنم؟

چطور ادمی هست اخلااقی وظاهری؟

چکارست؟

برا هوس میخوادت ظاهرت هم چون به خودت میرسی خوبه و مورد پسند  به نظر بقیه معمولی هستی منتها از ...

واس منم میگی ....

برنمیگرده‌نه؟!🥺💔

میشه هرچی درموردم حس کردی بگی...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

حالا میشه درمورد منم یکم بگی 🥺😍

کسی هست که دوسم داشته باشه 

حس رل قبلیم ک کات کردیم چیه بهم

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
جواب امضات میتونی خیاطی یاد بگیری  یا ارایشگری

مرسی عزیز❤😍

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

درمورد منم میگی لطفا

کسی که تو ذهنمه بهم فکر میکنه؟ دوباره پیشنهاد میده؟

برای رسیدن به ارزوهام یه صلوات مهمونم میکنی لطفا 🌱

شما اصلا حس ششمی نیستی چون من اصلا اهل آرایش نیستم ازش متنفرم 

و اینکه اصلا با هیچ مذکری حرف نزدم و ارتباطی ندارم که بخوادم برای چیزی

و دوستام همیشه میگن تو با همه ی دخترا فرق داری چون از آرایش متنفری