2777
2789
عنوان

مردای وفادار بیاین بالا

3959 بازدید | 135 پست

یه سوال ازتون داشتم...چرا انقد تنوع طلبید؟چرا به زن خودتون راضی نیستین؟چرا دوسه تا با هم دوس دارین؟کی سیر میشین شما؟😐😐😐

تقصیر من نیست جذابیت تو خونِ منه 😎 خودشیفته هم خودتی حسود بیریخت😒😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای وفادار توی این سایت چ میکنن دقیقا

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

پس چرا وفادار رو صدا زدی 

اونا مرد نیست یه موجود هوس بازن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
مردای وفادار توی این سایت چ میکنن دقیقا

نکته ی ظریفی بود 😁

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

توجیه نکنید خیانت رو با خلااا، چه توجیهاتی ......بعضیا کلا هوسشون رو میذارن پای خلاااا

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
کی گفته همه اینجورین.خیلی از زنا هستن همینطورن.خیانت ناشی از خلا هست حالا میخواد زن باشه یا مرد

خدایی مردا سیر نمیشن منکر نشو😐

تقصیر من نیست جذابیت تو خونِ منه 😎 خودشیفته هم خودتی حسود بیریخت😒😝