2777
2789
عنوان

دلیلی برای بودن ندارم

105 بازدید | 13 پست

درسم خیلی خوب بود سال اول کنکورم خوردم به ماجراها آزار و اذیت محارم و اینا که شدیدا افسردم کرد رو توانایی مرورش رو ندارم امسال سال سومم بود وه از یه ماه قبلش حال جسمیم اونقدری بد شد که نمی تونستم حتی بشینم یا حرف بزنم کلا درمانگاه بودم و بازم مثل سال اول زحمتام هدر رفت خانواده که انتظار دارن و... دیگه نمیذارن پشت بمونم فشار خونم روز قبل جلسه رو7 بود الانم بیکار بدون هیچ دلیلی و لا احساس افسردگی  و شکست و سرخوردگی شدید تازه درد های طاقت فرسال و کلی مریضی دارم که تحت درمانم تازه 20 ساله شدم ولی کو عمرم... خیلی دلم تموم شدن میخواد ...کاش جهنمی نبود

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور قبول نشدی مهم نیست به چه کارای علاقه داری هنر ورزش هرچی ؟

از ناراحتیش دست و دلم به هیچییی نمیره...خیلی به طراحی و موسیقی علاقه دارم نزدیک خونمونم هستن ولی اصلا حوصلش رو دیگه ندارم انگار از همه خوشی ها بریدم و غم سنگینی رو قلبمه

از چی ناراحتی کنکور یا ..

الان دیگه فقط کنکور لعنتی...من درسم عالی بود خیلی واسم شکست بزرگیه میخواستم دیگه وهرد جامعه بشم و اون اتفاقات تلخ رو پشت سر بذارم و زندگی شادی رو شروع کنم ولی چی شد

الان دیگه فقط کنکور لعنتی...من درسم عالی بود خیلی واسم شکست بزرگیه میخواستم دیگه وهرد جامعه بشم و او ...

درسته سخته  

ولی خب باید واسه شکست هات خوش حال باشی  همین که تلاش کردی جنگیدی این خیلی ارزش داره 

تو این زندگی مگه میشه شکست نخورد ناراحت نشد ؟

درسته سخته   ولی خب باید واسه شکست هات خوش حال باشی  همین که تلاش کردی جنگیدی این خیلی ار ...

چجور تحملش کنم😭😭 چجور عمری که هدر رفتو برگردونم

چجور تحملش کنم😭😭 چجور عمری که هدر رفتو برگردونم

هدر نرفته دیگه تو تلاشت کردی 

نتیجه مهم نیست واقعا 

الان دین اسلام همع رو مسلمون نکرده پس بگیم هدر دادن وقت بوده یا فایده نداره 

مهم اینه که تلاشش رو کردن پیامبران 

بعدشم تنها راه بزرگ شدن  از مسیر درد و شکست  میگذره 

کدوم ورزشکار بدون با خوابیدن یا شکست نخوردن تونسته موفق بشه 

یه کشتی گیر گفته  کمر من به تمام زمین این خاک مالیده شد 

حالا هم ناراحت نباش مقصر نیستی اگه تلاشتو کردی و نشده 

دانشگاهای دیگه هست رشته های دیگه هست خیلی فرصت های متفاوتی هست  علاقت هم حتما ادامه بده