2777
2789
عنوان

بیاین عکس گل هاتونو بزارین روحیه بگیریم🙃😍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اون که میگن زیاد آب ندین منظور تعداد دفعات آبیاری هستش یعنی هروقت خاک سه چهار سانت قشنگ خش ...

زیری که برا گلدونم گزاشتم مثلن خاک میریزه توش یا ازین حشره کوچیکا توش دیدم ولی اب د.ر حد یکی دو قطره نمدار میشه

این یعنی زهکشی داره یا نه خوب نیس زهکشیش

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
زیری که برا گلدونم گزاشتم مثلن خاک میریزه توش یا ازین حشره کوچیکا توش دیدم ولی اب د.ر حد یکی دو قطره ...

حشره اگه مثل مگس دور گیاهاتون باشه بخاطر آبیاری زیاد گیاهان پیش میاد با سم دیازینون سمپاشی کنی از بین میرن

زهکش منظورم اینه مثلا کف گلدون سوراخ به انداره کافی باشه و یه مقدار سنگریزه یا پوکه ریخته باشن و خاک برگ سبک مناسب خود دیفن استفاده شده باشه حالا شما ابیاریشو از حالا کنترل کن ببین مشکلش حل میشه یا نه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حیاطه حدود۳۰۰ ولی گلخونه حدود۶۰ اما خب میشه تو ۱۲ مترم یه گلخونه کوچولو زد

چه خوب 

به چشم و نظر اعتقادی ندارم ولی شما حتما یه اسفند دود کنید 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
حشره اگه مثل مگس دور گیاهاتون باشه بخاطر آبیاری زیاد گیاهان پیش میاد با سم دیازینون سمپاشی کنی از بی ...

مرسی عزیزم وقت گزاشتی 😘😘

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
همه شون رو دیشب فروختم 😁  یه دونه دیگه بیشتر نمونده  میخواستم بپرسم ببینم کسی اسمش رو م ...

از شوهرم پرسیدم گفت شاخ بزی

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
من با دوستم قرار داد دارم  اونم میذاره داخل مغازه گل و گیاه فروشیش  البته روی گلدون ها ه ...

وای چه خوب 

من خیلی گل دارم گلخونم پر شده جوری که هر فامیلی میاد بهش قلمه ی گل میدم 

حیفم هم میاد بریزم دور 

گلخونه هم پرسیدم میگن فروش نداره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)