2777
2789

مدام احساس سبکی سر گیجی پرت شدن سبکی سر دارم نشستم انگار گردنم داره پرت میشه معلقم زیاد نمیتونم بایستم و راه برم گیج برم 

حس غش دارم ممکنه غش کنم 

و تو کار خونه بیرون زندگی مستقل نذارم 

هیچکس منو نمیگیره فک کنم مدام تو گوشی 

یعنی مردی هست منو قبول کنه

😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماریت چیه تشخیص دکتر چیه؟ دارو مصرف میکنی؟

وقتی سلامتیت نامیزونه چه اهمیتی داره ازدواج کنی یا نکنی. بفکر درمان باش نه شوهر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بیماریت چیه تشخیص دکتر چیه؟ دارو مصرف میکنی؟وقتی سلامتیت نامیزونه چه اهمیتی داره ازدواج کنی یا نکنی. ...

ببین عزیزم درمان قطعی نداره و راهی نیست 

والا اختلالات سیستم خودکارم بیماری مثل سنکوپ وازلوواگال بدنم نمیتونه در ایستادن و راه رفتن فشار تنظیم کنه تو گرما استرس و من پخش زمینم هر روز

😆😆

بیماریت چیه تشخیص دکتر چیه؟ دارو مصرف میکنی؟وقتی سلامتیت نامیزونه چه اهمیتی داره ازدواج کنی یا نکنی. ...

مثل بیماری افراد دارای پاتس 

آفت فشار وضعیتی پا میشی چشمات سیاهی میره

😆😆

ببین عزیزم درمان قطعی نداره و راهی نیست والا اختلالات سیستم خودکارم بیماری مثل سنکوپ وازلوواگال بدنم ...

ای وای تابحال همچین چیزی نشنیده بودم حتما خیلی عذاب آوره😥

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡