2777
2789
عنوان

بیاین عکس گل هاتونو بزارین روحیه بگیریم🙃😍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 88 پست
عزیزم شما میتونین در مورد دیفن راهنمایی کنی برگای پایینی نوبتی زرد میشه از بالا برگ جدید میده  ...

ابیاریت مناسب نیست همیشه باید در حدی آب بدی که از زیر گلدون بیاد بیرون به کل ریشه آب برسه عزیزم هروقت خاک تا سه چهار سانت کامل خشک شد دوباره آب بدی 

دیفن یه مقدار به تغییرات دما هم حساسه به سردی و گرمی 

و اینکه یک مقدار طبیعیت خودش هست که برگ های پایینی سن بالاش زرد میشن میفتن

نور غیر مستقیم فاصله رو سه مشتری از پنجره پر نور براش خوبه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه گلخونه خوشگلی 😍😍😍

واقعا دلم خاست

سبز بمونه براتون

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
خوزستانم عزیزم  دوره هامم تودانشگاه دیدم  البته ازطرف دانشگاه خودمون این دوره هاروبرگزار ...

فکر میکنم دوره های خوبی بوده باشه بنظر من قبل اینکه شروع کنی یکسال برو به گلخونه کار کن خیلی برات خوبه

ابیاریت مناسب نیست همیشه باید در حدس آب بدی که از زیر گلدون بیاد بیرون به کل ریشه آب برسه عزیمز هروق ...

یعنی اب کم میدم 

از زیرش اب نمیاد بیرون 

اونجور ریشه فاسد نمیشه خیلی اب بدم

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
خوب همه همبن هستن گلم گلخونه میزنن بار میارن خودشون تا وقتی که به به ثبات و آموزشی برسن بعد بتونن تک ...

منم خیلی علاقه دارم به گل و پرورش گل  یه چندتایی هم تو خونه فروختم ولی درآمد چندانی ندارم

همین دیشب به شوهرم میگفتم یه مغازه گل فروشی بزنیم کار ایجاد کنیم برا خودمون ولی میگه اگه نگیره چی

😍الهی شکرت😍
یعنی اب کم میدم  از زیرش اب نمیاد بیرون  اونجور ریشه فاسد نمیشه خیلی اب بدم

نه عزیزم

اون که میگن زیاد آب ندین منظور تعداد دفعات آبیاری هستش یعنی هروقت خاک سه چهار سانت قشنگ خشک شد اب بدی نه هرروز 

اینجوری که شما آب میدی به ریشه کامل نمیرسه و ته گلدونت هم باید زهکش مناسبی باشه 

منم خیلی علاقه دارم به گل و پرورش گل  یه چندتایی هم تو خونه فروختم ولی درآمد چندانی ندارم همین ...

باید صبر و تحمل کنین گلم 

از جای کوچیک شروع کنید کمتر گسترشش بدید 

شهرتون اگه گل و گیاه زیاد طرفدار داشته باشه خوب میگیره 

جایی ام که میگیری باید مکان پررفت و آمدی باشه و تو چشم باشه گلخونه

مرسی عزیزم وجودتون سبز باشه 🌹🌹

❤❤🌹

جسارتا میشه بدونم حیاطتون و گلخونتون چند متره؟؟

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...