2777
2789
عنوان

عشقم رفته پارتی+فیلم به نظرتون ریپلایی کنم؟😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9324 بازدید | 141 پست
احساس میکنم یه دختری که توی توهمات رمانیه خودش غرقه و این استوری و اینارم با اکانتای دیگت ساختی 🙁

خداشاهده که اگه جای من بودی این حرفو نمیزدی تا حالا تو موقعیت من نبودی قطعا منو درک نمیکنی هیچ وقتم از خدا نمیخام جای من باشی که هر روز تحدید بشنوی الان من نمیدونم چیکار کنم و اینکه جای من نیستی پس قضاوتم نکن من اومدم ازتون کمک بگیرم و اینکه مثل خیلی ها بیکار نیستم:))))💔

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه به راهنماییم که بهت میکنن گوش نمیدی 🤦🏻‍♀️

یکم فکر کنن وقتی کلی ازم مدرک داره چطوری باهاش کات کنم؟

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
یکم فکر کنن وقتی کلی ازم مدرک داره چطوری باهاش کات کنم؟

‌‌هعی🤦🏻‍♀️🙁

چی بگم 

ایشالا خدا بهت کمک کنه عزیزم 

یکم برو سمت خدا و ازون کمک بخاه مطمین باش یه قدم بری سمتش ۱۰ قدم میاد سمتت

@روزای_تارکم   چیکار کردی بالاخره؟ چیشد؟

استوری از سرم گذاشته گفتن ریپلایی کنم..