2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دعا کنین بمیرم

549 بازدید | 20 پست

اصلا نمیدونم چمه

هرشب ارزوی مرگ میکنم و دلم میخواد فقط گریه کنم

دعا کنین بمیرم

بمیرم واسه طفل معصومم ک همچین مادری داره

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

خدا نکنه دختر ان شاءلله خدا مشکلت و حل کنه

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من

دعا کنیم بمیری؟؟ 

ن جانم

دعا میکنیم حالت خوبه خوب شه

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

کاش من نمیدونستم چمه من میدونم چمه این دردش بزرگتر

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

ائمه اطهار باوجود منفی تلقی نکردن مرگ،ارزوی مرگ کردن رو هم امری مذموم میشمردن و می‌فرمودند هرگز آرزوی مرگ نکنید

زندگی سراسر مشکله خدا خودش میگه همانا ما انسان را در سختی آفریدیم 

راهش تلاش و ایستادگیه و گرنه مشکل برا همه هست میشه همه خودکشی کنن یا آرزوی مرگ کنن؟!

خوش به حالت که بچه داری به بچت عشق بورز و از زندگیت لذت ببر

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
چرا عزیزم چیشده مشکلی داری تو زندگیت؟

نه ففط ذهنم ب چیزایه منفی فکر میکنه

افسرده شدمو خسته از خودم 

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
منم امشب حالم اصلا خوش نیس 😔😔😔😔😔

خدا به دلت نگاه کنه بهار خانوم جان انشاالله دلتم مثل اسمت باشه 

فقط یادت باشه هر مشکلی باشه هیچوقت از یاد خدا غافل نشی که خودش میگه ادعونی استجب لکم مرا بخوانید تا اجابتتان کنم 

کم نذار براش که کم نداشته و نمیذاره برامون هیچوقت

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.