2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دعا کنین بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 20 پست
نه ففط ذهنم ب چیزایه منفی فکر میکنه افسرده شدمو خسته از خودم 

عزیزم

شما حتما شرایطی داشتی که طبق ادن ذهنت منفی باف شده

مثلا جو خوانوادگی

کودکی

اینا تورو به این سمت بردن

خب؟

میتونی مشاوره بری؟

عزیزم شما حتما شرایطی داشتی که طبق ادن ذهنت منفی باف شده مثلا جو خوانوادگی کودکی اینا تورو به ای ...

خیلی دلم میخواد مشاوره برم 

اما نمیدونم کجا و نمیدونم هزینش چقده 

اطلاعی داری عزیزم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به دلت نگاه کنه بهار خانوم جان انشاالله دلتم مثل اسمت باشه  فقط یادت باشه هر مشکلی باشه هی ...

چقد حرفات ارومم کرد چه به جا بود حرفات اشک تو چشام جمع شد معلومه دلت خیلی پاکه تو بدترین شرایط زندگیمم بعد۱۲ سال میشه از ته قلبت برام دعا کنی ک هم به خدا نزدیک شم هم مشکلم حل شه

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤
چقد حرفات ارومم کرد چه به جا بود حرفات اشک تو چشام جمع شد معلومه دلت خیلی پاکه تو بدترین شرایط زندگی ...

چشم حتما چرا که نه؟! 

فقط به شرطی که قول بدی همیشه موقع نمازات منو بیاری تو ذهنت در حد یه جمله تو دلت بگو« خدایا هواشو داشته باش» تا موقعی که میگی یا زنده ام یا مرده اگر اون دنیا باشم که بجاست و به دادم میرسه اگه این دنیا باشم هم ذخیره میشه برا اخرتم در هر صورت لطف بزرگی  در حق من می‌کنی اگر این کار رو انجام بدی برام⁦❤️⁩

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.