2777
2789
عنوان

هر دو ماه یکبار دکتر زنانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4856 بازدید | 233 پست
اگر تاثیر داره حتماً انجام میدم البته من تو خونه اصلاً شورت نمی‌پوشم فقط با شلوار یا دامن دیشب رفتم ...

منم یه مدت زیاد درگیرش بودم آخرش سرکه سفید برام جواب داد میخواهی امتحان کن

یکی از دوستام هم همین دور ریختن لباسا و ملحفه های قبلی رو بهم گفت که دیگه خدایی راحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرصای پروبیوتیک بگیر بخور تو خونه دامن بپوش بدون لباس زیر بعد دسشویی خودتو با سشوار خشک کن اگه لازم شد شورت بپوشی حتما قبلش اتوش کن

ماست و پنیر پروبیوتیک مصرف کن مصرف قندتو کم کن هفته ای دو بار از ژل شستشو استفاده کن همیشه شیو باش

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی عنونت شدید بوده رفته دهانه رحم رو زخم کرده که اوزون تراپی نوشته ، الان برا زخم‌دهانه رحم دیگه خیالت راحته ولی برا عنونت باید سبک زندگی رو کلاتغییر بدی خیلیا نمیدونن همین پتو و روکش تشک و حتی ملافه ای که موقع رابطه زیر میندازه حتی بهداشت شوهرت تو عفونت تو تاثیر داره کلا باید همه چیز تمیز باشه همیشه

تو خونه شورت نپوش. و شلوار و شلوارک نخی بپوش.‌ از ژل شستشو هفته ای دو بار استفاده کن. خودتو همیشه خش ...

همین کارو می‌کنم عزیزم هیچ وقت شورت نمی‌پوشم نهایتاً وقتایی که برم بیرون می‌پوشم همیشه خودمم خشک می‌کنم با دستمال ولی با دستمال پارچه‌ای خیلی سخته چون مدام باید بشوریش 

اما لباس زیرهامو هامو با دست نمی‌شورم می‌ندازم تو لباسشویی و دو روز هم تو آفتاب می‌ندازم ممکنه چون با دست نمی‌شورم می‌ندازم ماشین لباسشویی کثیف باشه ؟ 

بعد یه سوال دیگه عذر می‌خوام شوهرم قبل رابطه بهش میگم دستشو بشوره اما گاهی بازم دستشو اینور اونور می‌ذاره ممکنه به این دلیل هم باشه؟ 

قرصای پروبیوتیک بگیر بخور تو خونه دامن بپوش بدون لباس زیر بعد دسشویی خودتو با سشوار خشک کن اگه لازم ...

همسرت قبل از رابطه خودشو با ژل شستشو بشوره و اینکه اگه خودت دارو مصرف میکنی اونم باید مصرف کنه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر تاثیر داره حتماً انجام میدم البته من تو خونه اصلاً شورت نمی‌پوشم فقط با شلوار یا دامن دیشب رفتم ...

خب اینکه نمیپوشی اشنباهه 

منم قبلا اینکار و مبکردم و همش عفونت داشتم

ولی باید بپوشی تا رطوبت و ترشحات بین واژن و پاهات نمونه ک تولید قارچ کنه

روزا شورت بپوش و شبا نپوش

هر روزم دو بار عوض کن چون خیس میشه با ترشحات

با صابون و اب داغ بشور

من در حدی خودمو خشک نگه میدارم ک بعد هر سرویس سشوار ملایم میگیریم اونجا .اینارو رعایت کنی محاله خوب نشی

ببین باید تو دوره ی درمان رابطه نداشتع باشی شورت نخی بپوشی و روزی دو بار عوض کنی خودتو کاااامل بعد ه ...

همیشه همین کارو می‌کنم ولی فعلاً به شوهرم قرص ندادم حالا میگم اونو بخوره خدا کنه اثر داشته باشه و اینکه من شوهرم اصلاً اینجا نیست فقط ماهی چند روز میاد منم هر وقت که اون نیست میرم دکتر و تا وقتی که اون بیاد قشنگ دو سه هفته گذشته حالا این سری یشتر رعایت می‌کنم ببینم جواب میده نشستن تو آب نمک هم خوبه ؟ 

ینی عفونت قارچی عامل اصلیش رطوبته؟ باکتری هم از کثیفی دست و اینا میاد درسته ؟ 

منم یه مدت زیاد درگیرش بودم آخرش سرکه سفید برام جواب داد میخواهی امتحان کنیکی از دوستام هم همین دور ...

به نظرت این درمان های خانگی جواب میده ؟ 

بخدا من به خوردن این همه قرص اصلا دید خوبی ندارم 

الان نمی‌دونم فلوکونازول ۱۵۰ هر روز بخورم یا نه 

ی نفر می‌گفت نمک با اپلیکاتور بریز تو واژن 

همیشه همین کارو می‌کنم ولی فعلاً به شوهرم قرص ندادم حالا میگم اونو بخوره خدا کنه اثر داشته باشه و ای ...

ببین کارای سنتس و با داروها قاطی نکن .اینا پی اچ واژن و بهم میریزه و ممکنه خود واژن باکتری تولید کنه

اره درسته

قبل رابطه هم دست و التشو با شامپو بچه بشوره حتما

قرص هم برات جواب می‌داد؟

نه دقیقا قرص و کرم که دکترم داد اصلا اثر نداشت دیگه ناامید که شدم اینجا دیدم یکی گفته بود با پنبه روزی چندبار سرکه سفید بزنید امتحان کردم و خداروشکر خوب شد واقعا